Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boratka niezalogowana

Kobieco zbudowana dziewczyna i szczuply przystojniak - czy to ma sens ?

Polecane posty

Otóż poznałam faceta który jest śliczny i taki seksowny. Wszystkie dziewczyny się na niego gapią i ślinią a on wybrał mnie. Problemem jest to, że on jest zajebiście przystojny, szczupły i wysportowany a ja mam kobiecą budowę ciała - jednym słowem nie jestem anorektyczną tipsiarą a wg standardów tylko taka by do takiego ciacha pasowała. I teraz pytanie. Czy coś takiego ma w ogóle sens ? Taaaki facet a wybrał mnie. Boje się czy nie chce się tylko ze mną przespać i zostawić :(

Gość NB incognito
za anorektyczne tipsiary strzelam w Twoim kierunku focha :o kobieca dziewczyno, nie wszystko, co różni się od Ciebie musi być puste i bezwartościowe :D

Gość Yaarrrrrrr Zwrot na bakburtę
Paszczaki na deskę i za burtę. Grrrrrrrrrrrrrrr Rekiny będą miały dobry obiad.

Gość dsfghfgd
:D anorektyczne tipsiary? :D Po takim wstepie smiem podejrzewac ze "kobieca" figura to baaaardzo lagodne okreslenie Twojej sylwetki :) Nawet jak jestes gruba to masz prawo podobac sie facetom. Ja mam kolezanke ktora wazy 100 kg a ma szczuplego faceta ktory za nia szaleje.

Gość ale nie rozumiem?
Kobieco zbudowana oznacza przecież szczupłą z piersiami i dupką, ale nadal szczupła.. taka kobieta ma na czym usiaść i czym oddychać,zgrabna, szczupła i kobieca, wiec jak najbardziej jest oki... A ty mówisz kobieca w sensie... z nadwagą??:) bo wiele kobiet widzę myli pojęcia..:)

dokladnie ;p kobieca tzn 95x 65x 95?? bo to sa +/- wymiary kobiety kobiecej ;p czesto laski z nadwaga, nazywaja siebie "kobiecymi" ze wzgl. na duzy, obtluszczony biust ;P

Kobieca czyli zaokrąglona a nie deska z płaskim brzuchem :-P Po co komu koścista kobieta ? :o

no zaokraglona :) ale w biuscie, biodrach i pupie - a nie wszedzie ;P

Gość ale nie rozumiem?
Ale ja jestem zaokrąglona!:) tam gdzie trzeba:) ale jestem szczupła!!! Dlaczego wg ciebie szczupła oznacza deska bez piersi??? Śmieszne to:) ja mam w piersiach 91, w tali 62 (i co, gruba jestem?) a w biodrach 94 i nie czuję się ani jak deska, ani jak gruba... Kobieca nie oznacza z nadwagą!!!

przecież płaski brzuch to atrybut kobiecości :D

ja tam wole szczupłe nie muszą byc kobieco zbudowane nb..🖐️ jak tam przygotowania do grilowania;)

wiec czym sie martwisz? :) faceci lubia takie laski, chdzi Ci oto ze nie jestes zadbana, modna? bo juz nie wiem o co biega ;p

Gość knbjhbjkbkbk
ale kompleksy! jak dziewczyna jest szczupla to zaraz anorektyczna, bo ty zazdroscisz i obrzucasz blotem? idiotka btw podobasz mu sie taka jaka jestes wlasnie taki ma gust i przestan miec kompleksy gluptasie

cream lubisz anorektyczne paszczaki? :D w weekend ma padać :( poza tym mam dwie imprezy rodzinne, więc z grillowania nici :)

Gość jacieniemoge
A nie lepiej po prostu używać słowa "otyła", albo "gruba", zamiast "kobieco zbudowana"?

Gość ja tam jestem
toche zaokrąglona i mam męża szczupłego,wysokiego i przystojnego szczególnie w garnitur jak sie ubierze to ululululaaa Po dwóch ciązach tez mi pare kilo zostało,ale zmobilizowałam sie i schudłam dla niego dyszke. Zawsze mi mówił ze mu to nie przeszkadza bo kocha mnie całym sercem za co innego. Mam 167 cm i waze 69 kg:-) a jednak mam swojego faceta który mnie kocha:-)

i to bynajmniej nie jest powód do zmartwienia :D przynajmniej jesteś tani w utrzymaniu, zdrowy i sprawny ruchowo :p

jezeli to było do mnie pisane to jestem tanii w utrzymaniu i taka lasia by mi sie przydała ale nie ma takich :O

no to co zrobisz z kasą, cream? sama przyjemność wydawać na ukochaną osobę :classic_cool:

Sama szukasz sobie problemów i komplikujesz życie.Skoro jest między wami jakaś relacja - to musisz byc dla niego atrakcyjna. Sorry ale akurat anorektyczne tipsiary za dużego powodzenia nie mają. Kto by chciał piepszyć "deskę"?? a na dodatek Plastikową??

berserker myslisz ze wszystkie deski sa stanu wolnego? ;P

Czegoś takiego nie powiedziałem...Ale myślę że większość mężczyzn bardziej podniecają pełne cycki i tyłek niż szczupłe laski. Mnie np. wprawiają w osłupienie długie,zgrabne nogi - ale nie za szczupłe!!! Szczupłe laski też oczywiście swoich adoratorów mają.

jasne ze tak :) ale oto chyba wlasnie autorce chodzilo (ja to tak zrozumialam) ze czasem mimo ze sie z kims jest, woli sie cos innego - ona mu sie podoba, ale boi sie ze jeszcze bardziej podobaja mu sie szczuple dziewczyny. tak jak Ty mowisz - facet jest z "anorektyczka" kocha ją, ona mu sie podoba, pociaga go, ale wolalby zeby miala pelniejsze to czy tamto :)