Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apaulina

gdzie można kupić modne ciuszki dla przysłej mamy w rozmiarze xxxl

Polecane posty

Gość apaulina

nosiłam rozmiar 46 okazało sie ze będe mamusia mam 36 lat na odchudzanie teraz nie mowy a chcialbym jakos ałdnei lekko i modnie wygladać

Gość apaulina
no super podszyw widze ze sie nudzisz w pracy

Gość h&m tam na pewno
cos fajnego znajdziesz

Gość qeefrg
autorko ja również noszę 46 i z ciekawości zapytam : czy przy tym rozmiarze szybko widac brzuszek ?

Gość apaulina
jestem dopiero w 10 tygodniu wiec raczej jeszcze nic neiwidac

Gość apaulina
ale chiclabym sie od poczatku modnie ubeirać

Gość apaulina
oj Rosalinda mysłisz że mnie zdołujesz nic podbnego są są modne ciuszki wiadmomoze inaczej sie wyglada niz szczupłe dziewczyny ale nic na to nie proadze jak nie masz nic do powidzenia to sie nie udzielaj lepiej bedzie dla ciebie bo to o tobie swiadczy czy na ulciach widzisz same szczupłe wysokie długonogie dziewczyny i kobiety? chyab nie bo ludzie sa różni ciekawa jestem czy ty jestes aż takim ideałem chodzacym że krytyjkujesz innych owszem aj widze i wiem jak inni wygladaja ale nigdy nie ubliżam i nie wysmiewam sie z kogos kazdy chciałby być mądry piękny i bogaty ale neistety życie jest inne

Ja się wcale nie wyśmiewam z ciebie. Śmieje się z "modnych" ciuszków. Z tego co mi wiadomo takich nie ma a co najwyżej wory, tuniki do kolan. Wiem gdzie można kupić takie rzeczy, ale byle jaka bluzka kosztuje kilka stów. Jakość dobra, z Niemiec.

Gość asdfrtgy
mozna kupic, mozna. Bylam kiedys z moja bratowa we Wroclawiu w jakims sklepie i byly w roooznych rozmiarach, zajebiste ciuchy dla ciezarnych.