Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadowolooonaaa

ooo tak!!!!

Polecane posty

Gość zadowolooonaaa

schudłam ponad 5 kg, do tego intensywne ćwiczenia na łydki, udka i pośladki, dobry balsam q10 i tego lata nie wychodzę w długich spodniach z domu jak tylko znajdę czas to wyskakuję na zakupy i odświeżam swoją garderobę - czytaj kupuję sukienki, spódniczki i krótkie gatki :D dziewczyny! warto się za siebie wziąć! to uczucie gdy się patrzy w lustro a nóżki są tak smukłe i jędrne - bezcenne!!!!!!

Gość aguśka;)
no dobrze, więc opowiedz co to za cudowna dieta, podaj jadłospis i szczegółowe ćwiczenia no i cóż to za cudowny balsam ,też tak chceeeeee !!!

Gość zadowolooonaaa
teraz mam 169cm, ważę 52,5 kg :D ważyłam 58 dieta? hmm ograniczyłam słodycze, chipsy jak miałam ochotę na coś słodkiego - to robiłam sama ciasto owocowe przestałam słodzić herbatę (jak mnie już bardzo korciło to słodzik-ale tylko czasem bo nie jest zdrowy) jak miałam ochotę na loda czy kawałek ciasta- pozwalałam sobie, ale nie za wiele i przestałam podjadać precelki, paluszki, chipsy, batoniki, ciastka z paczek te sklepowe (wcześniej np. pracując przy komputerze ciągle coś jadłam) do tego ograniczyłam ziemniaki z sosem i typowo tłuste rzeczy jem dużo warzyw ehh :D nie mogę się doczekać zakupów :D

Gość zadowolooonaaa
a i piję więcej wody mineralnej dużo kawy (która trochę przyśpiesza trawienie i przeczyszcza) no i ćwiczenia (gimnastyka w domu) czasami z mężem gram w koszykówkę :D jeśli chodzi o zupy, kanapki, makarony itd - nie ograniczałam w ogóle po prostu mniej smarowania tłustym, mniej sosów

Gość zadowolooonaaa
mam w ... podszywy :D jestem zbyt szczęśliwa by podszyw popsuł mi radość :D nie mam silikonów, mam małe cyce ale swoje :P

Gość aguśka;)
a jak długo tać się "ograniczałaś" i ćwiczyłaś i chudłaś? jak długo ci to zajęło, powiedz jeszcze co to za ćwiczenias ;)

Gratuluję:) ja też osiągnęłam cel i zrzuciłam 4 kilo (chociaż celem było 3) :) 🌼 Schudłam niczego sobie nie odmawiając ale jedząc mniejsze porcje :)

Gość zadowolooonaaa
ja nie byłam otyła ale kurcze dziewczyny miałam uda takie obwisłe, cellulitis itd postanowiłam to zmienić, bo w tamtym roku w kostiumie kąpielowym czułam się źle na plaży zresztą wiecie co było największą motywacją? spojrzałam na fotki z wakacji 2010 a później na zdjęcia z wakacji w 2007 (obydwie w stroju kąpielowym, z tyłu-czyli widok na pupę i uda :D) taka motywacja wystarczyła postanowiłam, że w tym roku wyjdę na zdjęciach o wiele lepiej!

Gość zadowolooonaaa
ćwiczenia?mam taki zestaw, znalazłam w internecie np. leżenie na boku, podparta na łokciu, podnoszenie nogi w górę 20 skłony kręcenie się na twisterze przy zgiętych nogach (ale te ćwiczenia to 20 minut dziennie, nie jakieś katusze balsam nivea q10 straciłam 5 kilogramów w 2 miesiące czyli powolutku, do celu :-) wiem, że są diety, że się traci 5 kg w tydzień ale ja nie chciałam zaszkodzić sobie, tylko stopniowo zmienić styl żywienia i poprawić wygląd

Gość aguśka;)
nie widimy sukienki ;(

też używam tego balsamu dobrze nawilża i ujędrnia no ale przecież nie wyszczupla:) na pewno fajnie wyglądasz:) ja zaczęłam chodzić na siłownie ciekawe czy coś schudne z jedzeniem zawsze się pilnuje wody dużo zawsze piłam nie słodze od lat tylko kawę dużo kawy to też niedobrze chociaż przyśpiesza też spalanie tłuszczu gratuluje;)

ja właśnie miałam ten "plus" że pochłaniałam duuużo słodkiego i na ograniczeniu słodkości mogłam zmniejszyć ilość kalorii jeśli będziesz ćwiczyć regularnie na siłowni - na pewno schudniesz :-)

ja nie tyle chce schudnąć co wysmuklić sylwetkę:) waże teraz tak 50kg czasami 49 mam 160cm wzrostu chciałabym w udach zgubić ze dwa cm i w talii też i lydce z 2 takie ćwiczenia jak opisujesz też często sama w domu robiłam muszę do nich powrócić:)

na wysmuklenie to może rozciągające ćwiczenia? albo twister ale przy zgiętych nogach jak ćwiczysz na siłowni to nie ćwicz przy dużych obciążeniach, bo zamiast wysmuklisz- powiekszysz mięśnie ale to z pewnością wiesz :-) ja też chciałam mieć smuklejsze uda balsam- owszem nie wyszczupla, ale ujędrnia znakomicie skórę, naciąga ją, staje się sprężysta i nogi wyglądają o wiele lepiej ahh lato lato :D jak tu pracować jak ja już myślę tylko o wakacjach? :D

a ile masz lat??? wiem z tymi ciężarami no właśnie jak ćwiczyłam to właśnie te,ż przy okazji się rozciągałam balasamu używam od 8mej klasy podstawówki już uzależniłam się o balsamu i nei zasnę beż pobalsamowania się po prysznicu

ale z tym odchudzaniem trzeba też uważać wczoraj pierwszy raz zobaczyłam taką jedną koleżankę w krótkich spodenkach zawsze jej zazdrościłam SZCZUPŁYCH nóg ale masakra, ona ma tak kościste, że jej kolana wystają na kilka cm a wzdłuż łydki ta kość łącząca kolano i kostkę jej wystaje już jej nie zazdroszczę kocham swoje nogi :D

ja nie chcę dużo schudnąć mam w udach teraz tak 51-50cm chce mieć 48 i w ludce z 32 bym chciała mam 33 dlatego ćwiczę by nie być deska przed brak jedzenia:D a Ty ile masz w udzie/:)

ja nawet nie mierzyłam nigdy i nie wiedziałam teraz zmierzyłam, mam 47 w udzie w najgrubszym miejscu a w łydce mam 33 :)

wow ale masz maluśko:) do tego masz dłuższe nogi pozazdrościć muszę włąśnei gubić w udzie te 2cm min więcej to nei chcę a ja mam 27lat

niexle się na nasz wiek trzymamy:D myśle, że jak masz jędrne udka to wcale nie masz za dużo najważniejsze aby skóra była sprężysta

skóę sprężystą to mam:) a po siłce , czy od jazdy rowerem to dopiero się fajne ciałko zrobiło szkoda ze nei ma kto się nim pozachwycać:D ttylko sama muszę:P;)