Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani pedagog z wycieczki

gdzie jezdziliscie na wycieczki szkolne

Polecane posty

ja byłam: Kraków -1 dzien Szczawnica Zdrój -4 dni Korbielów - 3 dzni Kudowa Zdrój, Błędne Skałki - 1 dzien Zakopane - nie wiem czy sie liczy to wycieczka z gminy dla biednych dzieci

a jeszcze Tarnowskie Góry, Sztolnia Czarnego Pstrąga - 1 dzien :)

szkołe skonczyłam 10 lat temu- liceum

a jeszcze Warszawa - to takie miasto na Mazowszu

Bieszczedy 5 dni Karpacz i okolice 4 dni Poznań, Warszawa po jednym dniu Zielona szkoła w Stegnach dwa razy po miesiącu :) Zakopane, Kraków, Wieliczka razem 5 dni Kudowa Zdrój 3 dni Praga, Jasenik 4 dni

i w Tworkach dwa miesiące

ktos sie podszywa....w warszawie i biskupinie nie byłam!!!!!!!!!! była tylko tamgdzie wypisałam wyzej

w Korbielowie poznałam przystojnego górala Jaśka z wielką kuśką, robiliśmy to u niego w stodole

pamietam do dzis jak w krakowie uprawialam orgie z uczniami bralo mnie 6 na raz potem mialam cum shota na wlosach heheh

Gość ewdeewd
szkolne to niesety nigdzie i nigdy, bo przewaznie nikt nic nie organizowal wiec nie mialam wycieczek, jednynie raz szkola zorganizowala do Wiednia na tydzien ale nie stac było moich rodzicow

spadajcie podszywy, tylko z Jaśkiem to robiłam, z uczniami nie !

Gość pani pedagog z wycieczki.
Byłam też w Katowicach.

Ja mam zamiar niebawem skorzystać z oferty biura BUT. mają spory wybór jeśli chodzi właśnie o wycieczki szkolne czy zielone szkoły. tylko jeszcze nie wiem jaki kierunek wybrać.. może podpowiecie?

Gość chyba w snach
Gdansk- kilka razy Sopot Gdynia Zakopane Oswiecim Wieliczka Poznan Czechy

Gość O co lotto?
Biskupin,kruszwica,Gdańsk,praga,wiedeń,góry stołowe

Gość Bryza Morska
O widze, że moje okolice Błędnych skał :classic_cool:

Gość dark energy,
Kraków - 1 dzień Tarnowskie Góry - 2 dni Zakopane - 3 dni Ojców - 1 dzień

wieki temu Zakopane, Karpacz, Warszawa, Kraków, nad morze mamy blisko, więc nie liczę ;) Na zagranicznej wycieczce szkolnej byłam raz, na Litwie, program właściwie identyczny jak tutaj: http://www.kochamwakacje.pl/wycieczki/index.php?co=oferta&id=101 z tą różnicą, ze byliśmy tydzień, no i spaliśmy w szkole pod Wilnem, ale teraz już chyba czegoś takiego nie ma, moja wycieczka była hmmm... 15 lat temu ;)

nie jezdzilam na wycieczki bo nie integrowalam sie i mama wozila nas za granice. ale jednak na kilku bylam: BISKUPIN, TARNOWSKIE GORY i to chyba wszystko/ wolalam do teatru jechac nie wkurzac sie z debilami w autobusie

Gość gość
ja bylam ostatnio tu www.park-dinozaurow.pl ale nie na wycieczce szkolnej, a turystycznej :P sama sobie zrobilam wyjazd ze znajomymi

Gość gość
A może coś bliżej. Czesław koło Dobczyc i zaczarowane wzgórze. Magiczne miejsce właściciele stawiają na ekologie, atrakcji tam nie brakuje

W podstawówce zwykle jeździłam w Góry Świętokrzyskie, bo tam było najbliżej, no i sporo atrakcji dla takich dzieciaków. A w szkole średniej w Tatry jeździliśmy. Świetnie wspominam czas. Teraz jako nauczycielka sama organizuje takie wycieczki. Najważniejsze to wybrać dobre biuro podróży, rok temu źle wybrałam i była kompletna klapa, a teraz byliśmy z BUTem i było fantastycznie, dzieciaki zjeżdżały torem bobslejowym, grały w paintballa.

W podstawówce zwykle jeździłam w Góry Świętokrzyskie, bo tam było najbliżej, no i sporo atrakcji dla takich dzieciaków. A w szkole średniej w Tatry jeździliśmy. Świetnie wspominam czas. Teraz jako nauczycielka sama organizuje takie wycieczki. Najważniejsze to wybrać dobre biuro podróży, rok temu źle wybrałam i była kompletna klapa, a teraz byliśmy z BUTem i było fantastycznie, dzieciaki zjeżdżały torem bobslejowym, grały w paintballa.

Ja w szkole jeździłam zwykle nad morze (Łeba, Trójmiasto, Mielno itp.) kawał drogi trzeba było jechać, ale i tak było super, przynajmniej wspomnienia mam świetne. Możliwe że nauczyciele nieco gorsze :P Za to teraz moje dzieci jeżdżą na wycieczki raczej w drugą stronę, bo w góry. W zeszłym roku syn (gimnazjum) był na obozie militarnym, a córka tanecznym. Bardzo fajny program i dobra opieka, jestem w trójce więc wiem ze z biura usług turystycznych but są te wszystkie wyjazdy. Mogę polecić :D

Gość gość
Tylko w liceum raz byliśmy na wycieczce, w paryżu