Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzehana

Kto pisze takie maile?

Polecane posty

Gość Dzehana

Dzis weszlam na swoje konto na portalu randkowym i moim oczom ukazala sie w skrzynce odbiorczej tego typu wiadomosc: "hej wspanialem masz zdjecia w rajstopkach mmm uwielbiam takie kobiety:) mam 24 lata bardzo chetnie bym sie umowil z toba jak bylabys zainteresowana spotkaniem:)jestes tak sexowna lizalbym ci stopy calymi dniami:) wysle foto swoje." Czy w dzisiejszych czasach faceci nie maja taktu i nie potrafia sklecic kilku sensownych zdan, tylko uciekaja sie do takich grubianskich zlepkow slow? Przyznam, ze tego typu wiadomosci otrzymuje multum. Gdzie sie podziali prawdziwi mezczyzni, intrygujacy slowem, ktorzy samymi znakami interpunkcyjnymi przekazaliby wiecej tresci niz ten Pan powyzej?

Gość jsdhdgdsdfffg
tą są niedorozwoje umyslowi, zboki, fetyszysci, znalam, keidys takiego, masakra

Gość Yaarrrrrrr Zwrot na bakburtę
a po co wielu facetów jest na portalach? dla sexu wysyłają każdej swoje oferty i może któraś się zachęci bez netu człowiek by nie wiedział ilu jest fetyszystów albo prostytutek na dechę i za burtę z nimi

Gość Dzehana
Jestem zarejestrowana od dluzszego czasu na portalu, ale kiedys te wiadomosci byly bardziej wysyblimowane, z pomyslem... Teraz faceci ida na latwizne, w ogole sie nie staraja, aby tylko przezyc przygode jak najmniejszym kosztem. Zdarzylo mi sie tylko kilka razy otrzymac wiadomosc o tresci oryginalnej, przykuwajacej na dluzszy czas moja uwage.