Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

gdzie dacie koperty i prezenty po slubie?

Polecane posty

do domu mlodego , mlodej czy kogos innego ? powiem szczerze ze ja się boję zostawic u siebie albo u mlodego bo wszyscy beda wiedziec ze tam nikogo nie ma i ktos moze okrasc ... mysle ze najlepszym wyjsciem jest gdzies u kogos innego ? jak robiliscie?

Gość nie powinnaś sie bać bo teraz
w modzie jest dawanie pustych kopert :D

wlasnie w mojej miejscowosci niestety zdarzylo się ze te mieszkania byla okradane bo wiadomo ze wszyscy na weselu! nawet jak będą puste no ale zeby domu nie wyniesli:(

Gość ale jak to w domu?
To po ślubie planujesz jechać do domu? My zebraliśmy koperty i prezenty do specjalnego pomieszczenia zamkniętego na klucz, na które mieliśmy świetny widok z miejsca przy stole, zresztą klucz miał tylko mój mąż i właściciel lokalu, więc jakby coś zginęło, to wiadomo czyja wina. Na szczęście nic takiego się nie stało.

Gość buhahahahaha!
,,gdzie dacie koperty i prezenty po slubie,,? prawidlowo powinno byc,,dokad oddacie koperty i prezenty po slubie,,!a ty chyba na Ukrainie sie urodzilas?!mam racje?!wszyscy z poludnia nie umieja poprawnie glupiego slowa sklecic!

Tak napisałaś pytanie że myślałam że jesteś gościem i się pytasz gdzie/komu dać :D:D:D U nas było tak: Dużo gości przyniosło prezenty na sale.Tak więc w trakcie wesele świadek z mężem pojechali do domu je zawieśc+ koperty.

Gość dvsege
jak nielogicznie zadane pytanie :/ masakra :/

Gość effy.
ja zostawiam koperty w domu. Dobrze mieć psa ;]

każda szanujaca sie sala ma pokój z sejfem który oferują młodym ... no ale jak sie weselicho organizuje w wiejskiej remizie to nie ma sie co dziwić że niewiadomo gdzie wepchnąc koperty?

Gość impresja_12
wypowiadam się różnie..raz pozytywnie, a raz nie ale to już przesada. Wszyscy tu za wszelką cenę podkreślają jaka to chała mieć wesele w powiedźmy..remizie. Dekoruję sale.. pomagam w organizacji wesel i nie tylko i stwierdzam jedno...większość młodych osób ma te wesela na takich salach... nie rozumiem tego, ze jak się ktos na forum przyzna, ze organizuje wesele w takiej sali zaraz jest obrzucany obelgami.. posądzany o brak kasy itd... Ja popieram takie wesela bo wydać kasę tylko na to, że wesele bedzie w jakimś hotelu czy innej drogiej restauracji, a szukać oszczędnosci na dodatkach to głupota. To nie te czasy... kucharki teraz mają bogate meni...obsługują gości lepiej niż niejeden keler... sale są ładne.. zaplecza też. Rodzina wcale nie musi się angażować w prace ani w kuchni, ani na sali.. wystarczy tylko dobra organizacja. Ta właśnie organizacja to oszczędności nawet od 10 do 15.000 zł.

Gość hnvhj
my po życzeniach prezenty postawilismy na pustym osobnym stole a koperty do torebki mamy, w czasie przyjecia mniej wiecej po godzinie mąż pojechal z kolegą, ktory nic nie pil do domu zawieźć wszystko.

Gość efektimak
my mielismy na sali sejf i nie bylo klopotu