Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynkaxdddd

Nie daje rady w szkole.

Polecane posty

Gość katarzynkaxdddd

Jestem w 2kl lo o profilu bio-chem. W gimnazjum uwielbiałam chemie. Często chodziłam na olimpiady, miałam same 4 i 5...Problem z nauką zaczął się gdy przyszłam do liceum... Non stop się uczę i na nic, bo w dzienniku mam same 1 i 2;/// Z racji tego, że klasa o tym profilu jest na najwyższym poziomie w szkole, nie słuchałam rady innych... w końcu interesowałam się biologia i chemią... A teraz to po prostu nienawidzę tych przedmiotów, a najbardziej chemii... na chwilę obecna jestem zagrożona z chemii i angielskiego. Jeśli chodzi o angielski to u mnie jest masakra!!! Pani mnie bardzo nie lubi... ;// CAŁA klasa juz to zauważyła... Zgłosze sie do odpowiedzi (wypowiedz 200 słow), to potrafi krzyczeć na mnie przez poł lekcji, bo zle wypowiem jakieś słowko, chociaz co tydzien chodze na korki to na nic.... Z matmy nie jest lepiej, ale też chodze na korki gdzie pani mi mówi, ze ja to powinnam miec 4!ona nic nie musi mi tłumaczyć... Czuje się jak jakiś tłumok w swojej klasie.. Codzinnie jestem ośmieszana na lekcjach...;//Jak mnie nie ma to zaraz dowiaduje się od koleżanek jak to nauczyciele komentują moje prace kiedy oddaja klasówki....;(((((

Gość Czerwona kiecka
Powinnas to zglosic, tojest szykanowanie, moze nagraj jakas lekcje co mowia, powiedz rodzicom, potem razem do dyrektora

Gość katarzynkaxdddd
za nagrywanie na lekcjach, dyrektor prędzej by mnie wyrzucił ze szkoły;///

Gość katarzynkaxdddd
Może przepisać się do innej klasy? I tak nie zdaje matury z biologii i chemii...

Gość światowi
to bardzo dziwne...no możesz mieć niższe oceny, bo to już liceum, ale żeby tak spać z 4, 5 na 1, 2...może miałaś niski poziom w gimnazjum, albo teraz źle się uczysz, tzn. zły masz sposób uczenia się na klasówki?

nie kuj na pamięć tylko staraj się zrozumieć dlaczego tak się dzieje ;)

Gość jaguy99
Sposób nauki nagle nic nie pomoże, to nie Twoja wina, że poziom jest za wysoki, a Ty rady bnie dajesz. Zmień szkołe albo klasę o niższym poziomie. Zastanów się, może problem nie lezy tylko po stronie nauczycieli, może faktycznie mało się uczysz...

Gość katarzynkaxdddd
mam bardzo dużo materiału którego nie ogarniam, codziennie jakies klasówki, przynajmniej matura to dla mnie pikuś.ale ja dostaje załamania nerwowego, codziennie płacze po szkole. prawda jest tez taka, ze moja klasa jest bardzo niezgrana i nie można liczyć na wsparcie od ich strony. u nas wszyscy są fałszywi, wszyscy obrabiaja sobie tyłki, mam tam tylko trzy koleżanki i dlatego zastanawiam sie nad zmiana klasy tylko nie wiem czy to jest możliwe. W gim czułam sie lepiej, bo mialam wspaniała klase:))

czemu czarno widzicie jej przyszłość? Szkoła to nie wszystko :) Ale powinnaś zmienić profil. Może na jakiś humanistyczny?Albo szkołę najlepiej ...

a przenieśc się zawsze możesz :) Musisz isc z rodzicami do sekretariatu no chyba,ze jesteś pełnoletnia - to sama :)

Gość katarzynkaxdddd
mam do wyboru klase mat-inf (poniewaz chciałabym zdać mature na rozszerzonym poziomie z matmy), lub human (lajtowa klasa tyle, ze tam mają ostry zapierdziel z histy)

Gość katarzynaxdddd
czy ktoś miał podobna sytuacje?

Gość wazzup
troche mnie tym przerazilas bo akurat planuję isc do klasy medycznej i teraz nie wiem czy sobie dam rade:(