Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość nie pale nie pije

wiecie co

Polecane posty

Gość nie pale nie pije

Nie lubię ludzi wiem że to złe ale nic na to nie poradzę. Rozmawiam i spotykam się z ludźmi tylko po to żeby -szybciej zlecial czas w niektorych sytuacjach np. kolejka -poznac jak najwiecej osob i wykorzystac kontakty do znalezienie pracy zdobycia wiedzy o wolnych miejscach -dowiedziec co sie dzieje wokol i zdobyc potrzebne informacje -dla rozrywki zeby sie posmiac -poznac jak najwiecej ludzi i przez to stworzyc szanse na spotkanie milosci mojego zycia -poznac opinie roznych osob, spojrzec na sprawy z innej strony -wykorzystac sposoby patenty i doswiadczenia innych we wlasnym zyciu Widac ze jestem egoistą bo mysle tylko o sobie. Tylko ze chyba nie da sie rezalizowac tych celow nie dajac nic z siebie bo jak innni widza ze nic nie maja z kontaktu ze mna to nie beda sprzyjac w realizacji moich celow. Najgorsze ze ja nie umiem nic dac z siebie nie prawie komplementow, nie umiem wspólodczuwac, nie wiem co mam odpowiedziec jak ktos mi sie zwierza. Powiedzcie czego wy oczekuje od inncyh w kontaktach z nimi.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować