Gość nie pale nie pije Napisano Maj 10, 2011 Nie lubię ludzi wiem że to złe ale nic na to nie poradzę. Rozmawiam i spotykam się z ludźmi tylko po to żeby -szybciej zlecial czas w niektorych sytuacjach np. kolejka -poznac jak najwiecej osob i wykorzystac kontakty do znalezienie pracy zdobycia wiedzy o wolnych miejscach -dowiedziec co sie dzieje wokol i zdobyc potrzebne informacje -dla rozrywki zeby sie posmiac -poznac jak najwiecej ludzi i przez to stworzyc szanse na spotkanie milosci mojego zycia -poznac opinie roznych osob, spojrzec na sprawy z innej strony -wykorzystac sposoby patenty i doswiadczenia innych we wlasnym zyciu Widac ze jestem egoistą bo mysle tylko o sobie. Tylko ze chyba nie da sie rezalizowac tych celow nie dajac nic z siebie bo jak innni widza ze nic nie maja z kontaktu ze mna to nie beda sprzyjac w realizacji moich celow. Najgorsze ze ja nie umiem nic dac z siebie nie prawie komplementow, nie umiem wspólodczuwac, nie wiem co mam odpowiedziec jak ktos mi sie zwierza. Powiedzcie czego wy oczekuje od inncyh w kontaktach z nimi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach