Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seeeeerrrrrrrro

LUX MED kto ma tam ubezpieczenie?

Polecane posty

Gość seeeeerrrrrrrro

mam pytanie, kto ma ubezpieczenie w lux medzie chodzi mi o ubezpieczenie które bedzie obejmowalo opieke ginekologa, i prowadzenie ciąży, ile wynosi skladka? pozdrawiam

Gość Kasia22.....
Ja mam ubezpieczenie w LUX MEDZIE, ale z pracy. Więc dokładnie nie orientuję się ile kosztuje ten podstawowy pakiet co ja mam. Ale jak chciałam na początku ciąży zgłosić się do lekarza ginekologa na potwierdzenie ciązy to konsultację miałabym darmową od razu a usg dopiero miesiąc później za 100zł. Niestety niby to prywatni lekarze a i tak trzeba czekać.. Więc wolałam pójść prywatnie do ginekologa, płacić i za wizytę i za badania, ale przynajmniej wtedy kiedy ja chcę i kiedy jest mi to potrzebne, a nie czekać w kolejce..

ja mam, ale przez zakład pracy, więc z ceną ci nie pomogę. ginekolog jest w każdym pakiecie, włącznie z tym najniższym. zadzwoń na ich infolinię najlepiej. muszę ci jednak powiedzieć, że z samej opieki w lux medzie nie jestem zadowolona, na szczęście karta obejmuje też placówki współpracujące i ja akurat korzystam z takiej opcji w ciąży.