Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulka1984

Rozstanie, a dziecko...

Polecane posty

Gość kasiulka1984

Witam, Kilka dni temu rozstałam się z moim facetem. Nie bylismy malzenstwem, jedynie mieszkalismy razem, ale ja juz wrocilam do rodzicow. Mamy pol rocznego synka. Zerwalam z nim, poniewaz nie wykazywal on zadnego zainteresowania malym, nie dawal pieniedzy, nie spedzal z nami czasu tylko szwedal sie po barach z kolesiami i bog wie jakimi panienkami... Mialam tego po prostu dosc. Po moim odejscu on obrazil sie i milczy, chociaz nawet mnie to cieszy, bo nie chcialabym musiec oddawac mu synka. Mysle ze jest nieodpowiedzialny i nie bedzie umial sie nim opiekowac. Co to naszego zwiazku to bardzo cierpie. Bylismy razem prawie 5 lat. Jest mi przykro. Wiem ze osoby po rozpadzie zwiazku chodza sie zabawic, randkuja zeby zapomniec. W moim przypadku jest to niemozliwe. Co moge zrobic zeby zapomniec? Zeby uleczyc moje zlamane serce ?:(

a co masz robic zyj swoim zyciem, zajmij sie praca, choc i tak nie jest to jakis super sposob na zlamane serce czas zrobi swoje mozesz jeszcze popatrzec w inny sposob. sa ludzie, ktorzy chcieliby cokolwiek czuc jeszcze, ktorzy zapomnieli juz co to jest milosc i bol spowodowany wlasnie miloscia. a jesli chodzi o dziecko to bardzo trudny temat. ale i tak masz ta przewage bo jestes matka i w polsce mozesz DUZO. duzo wiecej niz my faceci.

Gość gość
Po rozstaniu nie potrafiłam dojść do siebie. Kolezanka namówiła mnie do tego żebym skorzystała z rytualisty perun72@interia.pl aby on do mnie wrócił. Zamówiłam i nie zawiodłam się. Chłopak powrócił a nasze szczęście jest ogromne.

Gość gość
Zerwalam z nim, poniewaz nie wykazywal on zadnego zainteresowania malym, nie dawal pieniedzy, nie spedzal z nami czasu tylko szwedal sie po barach z kolesiami i bog wie jakimi panienkami... xxx to raczej on z tobą zerwał! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Po moim odejscu on obrazil sie i milczy, chociaz nawet mnie to cieszy, bo nie chcialabym musiec oddawac mu synka. Mysle ze jest nieodpowiedzialny i nie bedzie umial sie nim opiekowac. xxx nie ma obawy - on pokazał ci już gdzie ma ciebie i dziecko - więc nie będzie chciał go dotknąć nawet widłami a co dopiero brać do siebie i się opiekować

Gość gość
17'44,daruj sobie takie komentarze a widly trzymaj w swoim domu,moga ci sie przydac.

Gość gość
co? prawda zabolała?

Gość gość
19'31,na szczescie to tylko twoja urojona prawda!