Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OdmiennieOdmienna

Pryszcze, trądzik, rozmaitości

Polecane posty

Gość OdmiennieOdmienna

Piszcie o swoich przejściach z trądzikiem . Jakie leki stosujecie, jakie kosmetyki pielęgnujące. Jak dbacie o cerę. I jaki rodzaj trądziku macie . I jeżeli ktoś wygrał z trądzikiem to ile mu to zajęło . Pozdrowienia . ; )

zielona glinka w saszetce do rozrobienia lub maseczka z ziaji (ziai?) z zieloną glinką. opanowała moje syfy, które miałam przez kłopoty z okresem, więc jeśli ktoś je ma wyłącznie przez problemy ze skórą to pomoże na 100% :) z kosmetyków... krem nivea soft, ekstra nawilża. zimą i jak jest zimno to stosuję go też na dzień, ale w taką pogodę absolutnie nie, bo spływa i źle to wygląda. więc tylko na noc albo jak siedzę w domu :) a pod makijaż antybakteryjny, też z ziaji, z serii nuno. tylko że ciężko się rozsmarowuje potem fluid :o trzeba wprawy, muszę kupić sobie z iwostinu matujący, ale nie wiem kiedy będzie mnie na niego stać :P aha - fluid under twenty antybakteryjny. sprawdza się i nawilża, polecam. mycie twarzy - kiedyś ziaja żel antybakteryjny. potem under twenty przeciw pryszczom czy jakoś tak, ale bardzo ściąga skórę, bez nakremowania zaraz po myciu nie da rady :o ekstra jest skóra twarzy po mydle nivea, ale tym droższym, ono ponad 2zł kosztuje - wytrzymuję wówczas dość długo bez kremacji :D ale oczywiście tylko w domu, nie ruszam się nigdzie bez nawilżenia twarzy, czy to w ogóle możliwe po 15. roku życia? :P jak mi się jeszcze coś przypomni to napiszę :)

Gość OdmiennieOdmienna
Eee tu nie ma mowy o trądziiku . Ja o takim poważnymm mówie . ;d

no całej twarzy nie miałam tym zawalonej, ale były tygodnie, kiedy było naprawdę źle, uwierz mi... :o ale glinkę i tak polecam, no co! :D i zetrzeć do tego trochę cebuli też można, nawet należy. nieziemsko nawilża! :)

Gość OdmiennieOdmienna
Mnie by interesowało jak sie pozbyć czerwonych plam po trądziku ale nikt chyba jeszcze tego nie dokonał bo w necie pełno pytań ale rozwiązań żadnych.

Gość OdmiennieOdmienna
?? halo