Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wut520da2

Doda niepełnosprawna

Polecane posty

Gość Wut520da2

Wiecie, że Doda jest niepełnosprawna? Ma I grupę inwalidzką (podział na grupy dawno został zniesiony ale tak podaję dla niewtajemniczonych) z powodu problemów z kręgosłupem ale jaki ma power na scenie!;-)

Gość Treblinka
wiemy, wiemy, to niepelnosprawnosc umyslowac

Gość A ja szukam normalnej kobiety
iq ma dziewczyna bardzo wysokie. Jest inteligentna. Zachowuje się po prostu w taki sposób, jaki przez większość jest uważany za zły, mi się też nie podoba, ale nie jest to powód by kogoś obrażać. Po prostu ma zupełnie inne spojrzenie na świat, do którego ma pełne prawo, tak jak ja i wy wszyscy :)

Gość podobno jednak nie ma wysokieg
o IQ. Pewnien psycholog wypowiadła się i stwierdził, że ktoś kto tak zachowuje się nie moze mieć wysokiego IQ. Jak dal mnie to ona chora psychicznie jest, do tego jeszcze ostatnio ma braki w sexie i to pokazuje na scenie:O

Gość gdffgfgdfdf
kogo obchodzi ten babochlop o mordzie transwestyty

To że jest inteligentna i potrafi myśleć logicznie, nie znaczy, że nie może zachowywać się w sposób, w jaki się zachowuje. Nie znacie jej i nie wiecie, jaka jest naprawdę. Może zachowuje się tak tylko i wyłącznie po to by zwrócić na siebie uwagę i w ten sposób zarabiać całkiem sporo kasy. Także nie wiadomo czy to zachowanie naturalne jest, psycholog powinien to doskonale wiedzieć.

Gość ....D....
to może po piszemy o Edzi!!

od kiedy za wybujałą megalomanię przyznają grupę inwalidzką? gdyby nie wyglądała tak jak wygląda, pewnie siedziałaby teraz w Tworkach :) nawet gimnazjalistki nie chciałyby jej słuchać ani naśladować :p

Fakt, wykorzystuje jednak w sprytny sposób wygląd. Sporo jest ładnych dziewczyn, które potrafią ślicznie śpiewać (moja przyjaciółka jest śliczna i śpiewa mi kołysanki czasami :D), nie każda osoba umie/chce to wykorzystać. Dodzie się to udało, jest dzięki temu bogata.