Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto _______wie

Jakie są kobietki urodzone w maju?

Polecane posty

Gość kto _______wie

Jakie są kobietki urodzone w maju? KTO WIE?

Gość byczekfernandoz 13
ja sie urodziłam... dokładnie 13 maja jestem leniwa i czepialska, mam spory cyc i ostre rysy twarzy. Nie lubie sportu za to lubie czytać.

Gość taaaaa7aaaaaaa
ja sie mialam urodzic 30 maja ale mama mnie oprzeterminowala i urodizny mam 13 czerwca :( serio.

uparte, lubiące postawić na swoim, hojne, gościnne, ale czasami baaaardzo irytujące :D

Gość ja z 20 stego
poczytaj horoskopy o byku ale to i tak kazda inna

Gość przysiegam
ze spadla mi szczeka hej byczku-ja tez jestem z 13 maja i normalnie szok,wszystko to samo poza ostrymi rysami twarzy,ale czytanie,lenistwo i cyc-wszystko sie zgadza!

Gość heheeheheheheheeheh
ja jestem z kwietnia, ale też byczek.. i wsumie opórcz lenistwa (jestem pracoholikiem) i tego czepialstwa to podbna jestem do koleżanki u góry... w maju do 20 zdaje się - to byczki a póżniej to bliźnięta... brrrrrrrrrrrrr dla mnie dwulicowe Nie znam żadnej naprawdę szczerej dziewczyny spod znaku bliźniąt!:(

Urodziłam się 18 maja. Jestem strasznie leniwa, uparta i zadrosna w związku. Coś dobrego? Otwarta na ludzi. Wygląd też? W przeciwieństwie do koleżanki na górze: małe cycki. Ale też mam ostre rysy twarzy :)

I jeszcze (bo mnie ktoś nad moim postem zdenerwował :P) jestem szczera. Najważniejszą wartością ogólnie i przede wszystkim jest dla mnie szczerość.

Gość kupuj duże opakowanie
prawda ludowa mówi, że urodzone w maju same dajom.

hojne :D przez samo h :D

Teraz doczytałam, że chodzi o bliźnięta :D Ja jestem byczkiem :)

ale być może posługuję się archaicznym językiem, które mądry internet poprawia na wulgaryzmy :o

Gość Jacóś
zgadzam się bliźnięta są ch*jne

Gość byczekfernando z 13
No widzicie podobne jesteśmy do siebie. Mega leń ze mnie normalnie ale leżeć plackiem też nie lubię. jak się do czegos biorę to zazwyczaj nie kończę albo kończe na"odwalsię"

Gość urodziłam się w maju
jestem spod znaku bliźniąt i nie uważam się za osobę dwulicową czy fałszywą...też jestem leniuchem ;p najważniejsza dla mnie jest szczerość, nie nawidze kłamstwa, jak pokocham to szczerze i bardzo przywiązuję się do tej osoby, nie potrafiłabym zdradzić. Jestem uparta i to co sobie wyznaczę, to zrobię.

Gość urodziłam się w maju
Niby jestem leniwa ale jak się wezmę za porządki to uhuhu :) kocham muzykę, lubię się wyspać :) i jestem osobą, która się nad wyrost wszystkim przejmuje. Czasami nie wierzę w siebie. Uwielbiam słońce, choć upałów dobrze nie znoszę. Naukę zawsze przekładałam na ostatnią chwilę. Nie lubię oszczędzać ale gdy sobie coś uplanuje, to kasę odkładam nawet pare miesięcy. Dużą wagę przywiązuję do swojego wyglądu/ubioru.

Gość byczekfernandoz 13
jak juz wczesniej pisałam... leń ze mnie i już. Nie lubię NIE MIEĆ pieniędzy. Ale do oszczędnych też nie należe. Lubie słone przekąski i muzykę, lubie ludzi ale jak siedzą u mnei dłużej to mnie to już drażnic zaczyna. Popłakuję na filmach... Więcej marzę niż robię.