Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boy jakich wielu

Nie szanuje dziewczyn ktore stracily dziewictow prze matura?

Polecane posty

Gość boy jakich wielu

moze jestem dziwny ale nie szanuje dziewczyn ktore zrobily to przed matura i po znajomosci trwajacej krocej niz pol roku,no moze 18 lat na upartego ujdzie ale ponizej to juz patologia,optymalny wiek to 19-23 lata bo to idealny wiek na poznanie partnera

Gość hjbshfdghsv
ulzyło Ci?

Gość to nie szanuj a
właściwie kogo to obchodzi?

spoko chlopczyku nie szanuj sobie to wolny kraj pytanie tylko czy uwazasz ze przysporzy Ci szacunku takie glupie pierdolenie?? i ocenianie kobiet na podstawie kiedy mialy swoj pierwszy raz ?? Jak dla mnie to jestes mentalnie niedorozwiniety i tyle

Gość lelum polelum1235
A kogo to obchodzi kogo ty szanujesz? Ja zrobiłam to z chłopakiem przed 3 liceum i jesteśmy do tej pory razem. Co w tym złego? Łyso ci? Pewnie jesteś sfrustrowany bo żadna małolatka ci nie chciała dać, i teraz się wykręcasz, że nie szanujesz takich dziewcząt :-D

Gość Yaarrrrrrr Zwrot na bakburtę
Ludzi z kompleksem małego wacka stawiamy na desce i spuszczamy za burtę

Gość aaaaaaaaaaaaaaa no
Nie szanuje dziewczyn ktore stracily dziewictow prze matura? super

Gość prawiczek provokator
szmatom mowie precz :O

Wy jesteście nienormalni. Napisał, że nie szanuje dziewczyn, które zrobiły to prze 18 rokiem życia, a Wy od razu, że jakaś małolata go nie chciała itp. Boże, widzisz i nie grzmisz! To mylenie na poziomie 12 letniego dziecka. Ja też nie szanuję, a jestem dziewczyną. Bo to kwalifikuję dziewczynę do grupy osób o pewnym niskim ilorazie inteligencji.

Gość aaaaaaaaaaaaaaa no
ciekawych rzeczy sie tu dowiaduje na kafe raz ze wyznacznikiem inteligencji jest waga a innym razem ze dziweicwo... no cos w tym jest

Gość boy jakich wielu
Maladie-wreszcie ktos normalny

No, debilem trzeba być, żeby ryzykować zanim się skończy szkołę. A większość robi to tylko z prezerwatywą, nie pieprzcie, że jest inaczej...

Chyba nienormalny ;). Bo średni wiek inicjacji to 17-19 lat. Dla dziewczynek niższy niż dla chłopców. Co ciekawe bo to raczej faceci będą kłamać "że już to robili". za burtę z takimi obłudnikami

Gość sexiPupa
who cares koleś. To ty masz problem, a nie te dziewczyny. Ja się oddałam chłopakowi jeszcze w czasach LO i wcale nie żałuję, moje życie seksualne jest udane i czerpię z niego garściami. Za to ty jesteś smętnym prawikiem, który dopiero za 30 lat będzie musiał pocieszyć się jakimś starym, pomarszczonym, grubym dupskiem. Niestety tak będziesz miał ze swoim podejściem do życia. Pozdrawiam http://i56.tinypic.com/24pcj8h.jpg

Gość boy jakich wielu
Yaarrrrrrr Zwrot na bakburtę-masz zle dane,sredni wiek to 19 lat obecnie dla dziewczat w polsce,a chlopacy zaczynaja rok wczesniej

Gość aaaaaaaaaaaaaaa no
----->boy jakich wielu przejełabym sie tym gdybys cokolwiek dla mnie znaczył :) ----> Yaarrrrrrr Zwrot na bakburtę ca za róznica ja po maturze jestem z 9 lat juz , a ryzyko mam we krwi :)

za wikipedią. jest tam jakaś bibliografia W Polsce przed 15. rokiem życia inicjację seksualną przeżyło 3% dziewcząt i 10% chłopców. Pośród 15- i 16-latków inicjację seksualną ma za sobą 19% osób. W grupie 17-19-latków inicjację seksualną przeżyło 51% badanych. Średni wiek pierwszych kontaktów seksualnych wynosi niewiele ponad 19 lat dla kobiet i nieco ponad 18 lat dla mężczyzn. Co do chłopców i dziewczynek to pudło ale grupę 17-19 jakoś kojarzyłem dobrze. Więc niemornalni 17-19 latkowie na dechę i za burtę wreszcie będzie normalnie

Zwierzęta nad sobą nie panują. My jesteśmy ludźmi i Twoje argumenty BerSerker są głupie. Skoro nad sobą nie panujesz, to unikaj takich sytuacji. Nie jesteśmy jakimiś Neandertalczykami, że musimy się zachowywać jak zwierzęta. Właśnie znam pary, które przez takie chwile słabości musiały się potem pobierać, a za kilka lat będą się nienawidzić i ucierpi ich dziecko, bo przez chwilę słabości rodzice musieli się potem wiązać. I nie pieprzcie o miłości. Seks to nic mistycznego, Może dla Was, ale nie dla waszych chłopaków.

Rozumiemy, że pierwszy raz zakochałaś się dużo po 20? No wiesz Ludzie się spotykają od najmłodszych lat. Wiadomo, że to nie jest poważne i nikt nie zdemoralizowany wtedy do łóżka nie idzie, ale to kształtuje osobowość i w końcu dojrzałość do poważniejszych związków. Wiesz, że w dawnych dobrych czasach, początki XX wieku i wcześniej, to 17 latka była by już zamężna? ;) Albo miała i dwójkę dzieci? Więc wszyscy popadający w przesadę w ocenie innych ne dechę i za burtę

Berser........, brak mi słów normalnie. Człowiek od zwierzęcia różni się mózgiem... człowiek potrafi się hamować/ tyle o tym. A to, że ktoś przed 18 rokiem życia nie straci dziewictwa, to znaczy, że nie może czasem zaszaleć i od razu ma łatkę sztywnej osoby? Bo jest mądrzejszy? Pomarańczo, znam realia tamtych czasów, ale pojmij, że dziś mamy wiek XXI i myślenie jest bardziej nowoczesne. Ale idź z duchem XX wieku, Twój wybór. Ty jesteś zacofana.

Co ma zakochanie do seksu? Chłopak, który obcuje z taka dziewczyną, nie myśli o miłości. Chce się poczuć mężczyzną, Wy jesteście tylko przedmiotem.

Nie szanuje dziewczyn ktore stracily dziewictow prze matura? A co z tymi z zawodowki? ;) Szkoda, ze takie staroswieckie myslenie w Polsce, no ale to juz zawsze lepiej niz dopiero po slubie. .

Człowieku, ja mam bpd i potrafię się wyhamować. Więc nie pieprz... 'Takie słowo nie padło - chyba teraz juz wiemy co Cie boli Maladie..." Nie, kurwa, wcale nie padło(bo wszystko musi być powiedziane dosłownie, jeśli nie potrafi się czytać ze zrozumieniem): dł. mnie każdy od czasu do czasu musi poddać się chwili takie stosunki zrodzone z namiętności a nie na zasadzie że wracam z roboty zmęczony i wchodze do wyra jak kłoda by spełnić "małżeński" obowiązek...Dobrze wiem że to tak często wygląda.

Napisałaś, że jak kto uważa za debilki ludzi, którzy uprawiają seks przed 18. r.ż. jet staroświecki. Uświadom sobie, że inteligentni ludzie dbają o przyszłość. Dziwki z niżu społecznego latają z bachorami w wieku 18 lat, żadnego wykształcenia, a później płaczą, że życia nie mają/.

Gość boy jakich wielu
calkowice zgadzam sie z Maladie

Ja o zydnych debilach nie pisalam. Uwazam , ze inteligentni ludzie umieja sie zabezpieczyc. Jesli ktos ma partnera w wieku 16, 17 lat i mysli o wspolzyciu (dojrzal do tego) to moze wybrac sobie tez dobra antykon. np, tabeltki. Ty uwazasz , ze seks konczy sie ciaza? .

Przyjdę za kilka h, i Ci odpiszę B coś tam. PS Mam 16 lat

Ciekawe co będzie za 3 lata pewnie już dawno po dziewictwie i zostanie tylko wejście na dechę i skok za burtę z powodu zszarganych ideałówv