Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perii

Biuro Literackie Pegaz

Polecane posty

Gość Perii

Witam czy ktoś może zamawiał u Tej Pani pracę maturalną ? chciałabym znać wasze opinie o tym biurze.. Bo niestety moje doświadczenia nie są zbyt miłe :)

Gość gość
Ja swego czasu korzystałam z pomocy. Byłem zadowolony. Poleciłem koleżance. Nie wspominała o żadnych problemach.

Gość gość
ja skorzystałam i pożałowałam, w każdym mailu żądanie zapłaty, po jednej poprawce powiedziano mi, że to się mija z "ich" wizją i kończą ze mna współpracę. Brak kompetencji i złe zrozumienie tematu. NIE POLECAM

Gość Biuro Literackie Pegaz
Uprzejmie informujemy konkurencję, że przed sformułowaniem opinii, wypadałoby przynajmniej zapoznać się z zasadami współpracy dostępnymi na stronie internetowej....Nie pobieramy opłat za poprawki, ponieważ ich najzwyczajniej nie wprowadzamy w przypadku prezentacji maturalnych. W pierwszej kolejności przygotowujemy konspekt, który jest przedkładany do akceptacji. Na podstawie konspektu, przygotowujemy tekst. Nie ma tutaj mowy o braku spójności. Jeżeli chodzi o wizję współpracy, to jeżeli zdający ma swoją koncepcję (tj. wybrane dzieła), przesyła stosowną informację. Biuro ma "swoją wizję" tekstu, jeżeli nie ma jej Klient. Warunki rozliczenia są wskazane na stronie internetowej (!) w cenniku. Klient nie jest w żadnym przypadku zaskoczony stawką, czy terminem uregulowania należności. Dodam, że prezentacje maturalne rozliczane są z góry...więc o "żądaniu zapłaty w każdym mailu" nie może być mowy. Zlecenia nieopłacone lub niezaliczkowane w przypadku prac studenckich nie są realizowane. Takie są prawa rynku. Warunki odstąpienia od współpracy określa regulamin. Pozdrawiamy, Biuro Literackie Pegaz

Gość gość
Absolwentka filologii polskiej pisze prace maturalne na każdy temat! Doświadczenie - 5 lat. Solidnie, szybko i rzetelnie! Bez kopiowania z Internetu! Do każdego tematu podchodzę indywidualnie:) Więcej informacji na maila. Masz pytania? Pisz śmiało! To nic nie kosztuje. Zapewniam stały kontakt w razie pytań odnośnie pracy jak i samej matury:-) KONTAKT; matura24H@wp.pl GG; 39631281