Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdshdfj

jestem okropna!!

Polecane posty

Gość jdshdfj

witajcie. wiem ze to glupie pisac o takich sprawach ale to mnie przerasta, nie wiem z kim mam o tym porozmawiac... czuje ze cos jest ze mną nie tak.od zawsze pomagałam innym, sama się wręcz do tego paliłam.. mogłam zostac wykorzystana, mogło to się odbić na mnie, zawsze wazniejszy byl drugi czlowiek .. teraz jestem taka ciepla klucha, z jednej strony uwielbiam komus pomagac ale z drugiej czuje ze to jest nie potrzebne!!! mi nikt nigdy nie pomaga a ja nie potrafie z tym walczyc. smiejcie sie, ze to blahe.. ale jakze utrudniajace zycie :( gdy ktos mnie o cos prosi, ba nawet wykorzystuje po prostu wierze w czlowieka, uwazam ze nie powinno sie odmawiac, mam dobre intencje, nie mam sobie nic do zarzucenia, tylko gdybym mogła z czystym sumieniem odmawiac albo w ogole nie miec checi zaoferowania pomocy.. nie zalezy mi na opinii jesli tak myslicie. co robic? psycholog? :o

Gość dziubadziubabenc
jeżeli zrobilaś komuś przyslugę a potem bylaś o to na siebie zła to znaczy, że tak naprawdę nie chcialaś tego robić, tylko zależalo ci żeby inni o tobie dobrze myśleli. Zweryfikuj to sobie.

Gość jdshdfj
nie, nie o to chodzi ze bylam zla, ale po prostu jakby to ujac... to jest silniejsze ode mnie, niby sie ciesze ze komus pomagam z reszta napisalam wyzej, ale po prostu jestem taka, ze we wszystko sie angazuje, ktos sobie z czymkolwiek nie radzi czy cos, ja od razu jestem chetna(szczerze) do wszystkiego! A ludzie to wykorzystują. nie potrafie zapanowac nad soba. chcialabym być obojetna tak jak inni ale nie umiem :O

Gość cokolwiekja
też taka kiedyś byłam, matka teresa dostępna 24h/7dni w tygodniu. zmieniłam się, aż porządnie nie dostałam od życia po dupie. raz po prostu zrobiłam coś, co nie dość, że nie zostało docenione, to jeszcze musiałam za to słono płacić... i teraz najważniejsza jestem ja, jestem twarda asertywna szczera do bólu i zawsze najpierw myślę o sobie, ale cóż, nauczyło mnie tego doświadczenie :)

Gość jdshdfj
tez tak powinno byc, ale do mnie nie dociera ze ludzie wykorzystuja, jaka ja naiwna i glupia!! ciagle tlumacze sobie ze kazdy jest dobry itp. jak debilka sie zachowuje :o

Gość rowereek
a skąd jesteś? wyjdziemy na rower i o tym pogadamy gg 3446 7328

Gość jdshdfj
hehe :P a ile masz lat ? :P