Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laura123res

Trudny Związek !

Polecane posty

Gość laura123res

Mam problem z moim związkiem a dokładnie z moim chłopakiem. Nie jesteśmy akceptowani przez innych ludzi jako para ponieważ śmiesznie razem wyglądamy. On ma 165cm wzrostu a ja mam 179cm i często chodzę w szpilkach czyli mam ponad 180cm a to jest ok 20cm róznicy! to bardzo dużo! rodzicom o tym nie mówiłam że jestem z nim. Mamy plany na przyszłość ale nie wiem czy się z nim nie rozstać. Chodzimy ze sobą od 2kl gim. teraz mamy 20 lat, planujemy ślub ale ja się wstydzę pokazać z nim u rodziców a jak chodzimy po mieście to tak się wszyscy na nas gapią. Też trochę się czuję niezręcznie przy takim niskim facecie.

Gość cristophds
olej innych i zostań z nim ! rodzice to zaakceptują wasz związek i bedzie dobrze

Gość Cathalina
Ja też mam 179 cm... znam ten ból, najgorzej właśnie jak podoba ci sie niski chłopak. Nie bede Ci wciskać kitu ze miłość nie zna ograniczeń... chociaż może to i prawda (nie wiem , nigdy nie byłam zakochana). Ale skoro wstydzisz się własnego chłopaka to czy ten związek ma sens? bedziecie całe życie ukrywać się przed społeczeństwem?... Przemyśl to i pomyśl przede wszystkim o sobie, weź pod uwagę to jak ty czujesz się w tym związku... nie ma sie co męczyć.

Gość to jeszcze nie jest tragedia!!
u mnie na wiosce jedna laska ma 183cm a jej chłopak 161cm! i co oni mają powiedzieć?! dotego ten koleś jest bardzo napakowany czym staje się szerszy i wygląda na poniżej 160cm. ja bym mu dał na oko 156cm czyli wyglądają oni na 30cm różnicy

Gość ahahahahah
ale to musi wyglądać śmiesznie! taka wysoka kobieta wyruchana przez małego napakowanego skurwiela!!! ahhahahahahah

Gość ja nie widze
w tym żadnego problemu że dziewczyna jest większa. ja mam 177cm a moja dziewczyna 180cm i jest bardzo super! uważam że związek wyższa kobieta niższy mężczyzna jest idealny ale jeżeli chodzi jak takie coś jak wyże 30cm róznicy to trochę przesada... :p

Gość nie wiem czy zauważyliście
że kobiet wyższych od facetów jest coraz więcej

Gość kleporerek21
no chyba cie pojebało że zwiazek z wyzszą kobietą jest wspaniały! ja miałem o 1cm większą i po miesiacu koniec! i sie bardzo ciesze

Gość uwo999
u mnie w mieście zajebista laska 175cm ożeniła się z pierdolonym konusem co ma 151cm !!! ale te dziewczyny są kurwa pojebane! aż mi ich żal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(