Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Popierram PO

Brawo PO!!! Jestem z Was dumna :)

Polecane posty

Gość Popierram PO

Z kibolami a raczej pseudo trzeba OSTRO!!! Niech sie chołota nauczy szacunku do rzeczy!!!!!!!!! i serca dla drugiego człowieka !!!!!!!!!! Bardzo podoba mi się krok w tej sprawie. Jestem zadowolona :)

Gość superancko
ja tez popieram,brak mi słów jak widze tą chołote niszczącą nie swoja własnosc,powinni im za to dopierdalac kary po 50 tys zł a nie 500 za zniszczenia ,to by sie kurwy jedna z druga nauczyły szacunku,a jak sie chca napierdalac to dac bandzie idiotów karabiny i noze i niech sie kurwy wytłuka!!!ciekawe czy debil jeden z drugim w domu tez rzuca krzesłami w starych,kurwa brak słów.na miejscu policji to bym tym kurwom,pseudo kibicom którzy ida na mecz z mysla zeby sie napierdalac,tymi plastikowymi kulkami w oczy strzelała!!!

Gość dobrze może być i tak
Ja też popieram tą akcje z kibicami :) Mam nadzieję, że gówniarze w końcu zaczną się zachowywać jak ludzie cywilizowani :)

Gość tak porównując młodzież
popierająca peło co poszli skopać staruszki pod krzyżem a kiboli co naparzają się z milicją albo między soba to wole tych drugich.

Gość Popierram PO
Masz racje superancko :) Przypierdzielic im takie kary jak to jest np. w UK :D

porownam to do waszych wypowiedzi w zwiazku z pomnikiem na krakowskim ze nie powinno go tam byc bo kaczynski zginal w smolensku a nie w miejscu pracy wiec stadiony legii i lecha nie powinny byc zamkniete bo zamieszki byly w bydgoszczy :) dziekuje mundrusie i znawcy

Gość superancko
wawia po pierwsze zacznij uzywac znaków interpunkcyjnych!!! bo tego bełkotu nie da sie czytac,a po drugie juz dawno powinni zrobic porzadek z tymi durniami na stadionach,nieważne czy to pis,po, czy inna banda głopków

Gość superancko
głupków oczywiscie;)

Gość Popierram PO
moj ojciec byl w SB ale ja jetem za PO

Gość superancko
no przykro mi, ale nie rozumiem!!!!ty pewnie sama za bardzo nie rozumiesz co tam napisałas!!!

Gość eheheeehee master przylazł
:)

Gość Popierram PO
to nic ze Donald wylatal 6 miliow zlotych na trasie Gdansk Warszawa a Master111 siedzi na zasilku w Stalowej Woli i tak popiera PO czego nie robi sie dla Wodza

Gość żeby mieć zasiłek to
trzeba przepracowac tam ileś a master w zyciu złotówki nie zarobił

to nie moja wina ze polska policja nie potrafi zapanowac nad tysiacem kibicow to co dopeiro bedzie sie dzialo na euro tez moze zamkna stadiony :)

NO NIE, wy naprawdę o tym zakazie... :o i wy to POpieracie?! dlaczego mają być zamknięte stadiony dla WSZYSTKICH, skoro to NIE wszyscy robią rozruby? ludzie, bez komentarza... mogą nie pozwolić mi wejść na basen, bo chodzą tam tacy, co do niego sikają? mam nie kupować piwa, bo są tacy, co przez niego rozwalają mienie na ulicy? heh, PO, ich wyborcy i wasza logika...

Gość Popierram PO
master111 jest ochroniarzem (tzw cieciem ):(

Gość Wawcia Returns
tez mloda no wlasnie :D przeciez to widac ze to zemsta za obrazanie premiera:D tylko idiota moglby inaczej myslec a jak wiemy idiotow jest u nas duzo :D

Gość superancko
hehe mnie nic nie zabolało na twoje nieszczescie ,a mianownik liczby pojedynczej rodzaju zenskiego w jezyku polskim zazwyczaj konczy sie na a WAWCIA!!!!

Gość Wawcia Returns
o rany ale nam sie trafila wybitna jednostka ten superancko:D

Gość dziuniatrunia
popieram w całej rozciągłości!

Gość superancko
ohoho nie zesraj sie tylko,a wybitna??? hmm oczywiscie!!! dzieki za komplement;)

Gość Wawcia Returns
sama sie nie zesraj i nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych nie masz zielonego pojecia i gowno wiesz

Gość superancko
ojej nie denerwuj sie bo ci zyłka peknie!!!moze i gówno wiem nie mówie ze nie!!!mówie tylko ze powinni zrobic porzadek z pseudokibicami,tyle w tym temacie ,i na czym ja mam sie tu znac,to chyba kazdy wie!!!

Gość Wawcia Returns
"Donek matole twój rząd obalą kibole" to jest zajebiste:D