Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hiena/a

jestem szują

Polecane posty

Gość hiena/a

Od 5 lat mam dziewczynę na początku bardzo ją kochałem i wiadomo że po 5 latach to już nie to samo bo ten pierwszy zachwyt minął ale nadal wiem że uczucie jest a ona jest dla mnie najważniejsza w życiu. Ostatnio do pracy przyszła śliczna 20 latka, jest naprawdę bardzo atrakcyjna, piękna twarz duży biust, seksowna i bardzo mną zainteresowana, cały czas mnie podrywa, mówi dwuznaczne teksty a ja nie potrafię przejść obojętnie. Cały czas o niej myślę bo cholernie mi się podoba, zastanawiam się nad seksem z nia cały czas o tym myślę ale nie chce tego robić będąc w związku z drugiej strony nie chce się rozstawać ze swoją dziewczyną. Nie wiem co robić i nawet nie wiem po co to napisałem po prosu chciałem się wygadać.

daj sobie lejpiej spokoj. nie bardz prostacka swinią. taka dziewczyna poflirtuje z Tobą i znajdzie nowy obiekt. Ty bedziesz zadowolony przez chwile a okaze sie ze nie masz juz ani tej ani tej. Skup sie lepiej na swojej--- zreszta bedzie biednej dzieczynie..... az mi jej szkoda. zwroc uwage ze watpie ze znajdziesz dziewczyne ktora bedzie Cię tak kochac jak Twoja obecna.

Gość ghfidbysk
przestań słuchać głupiej baby ja ci dam radę przeleć tą nową, facet to facet wiadomo że jemu ciężej się oprzeć, nie miej do siebie pretensji bo przeciez ta twoja to nie żona ale tylko dziewczyna. Bierz co zycie daje.

zastanów się czy warto ranić dziewczynę dla chwili ee...pożądania i sexu......jak już twierdzisz że z dziewczyna to nie to samo co kiedys to może coś urozmaic w związku:) no chyba że masz siłę szukać od początku nowej dziewczyny...

Gość Cathalina
nie jesteś szują, jesteś facetem . Tylko żebyś potem nie żałował Przygoda? Czy związek dający szczęście na dłużej? Zrobisz co bedziesz uważał za słuszne

Gość -kasiulaaaaaaa
przecież to nie twoja żona !! Heloł ! rób co chcesz a dziewczyna nie musi wiedzieć :P

Gość pan z tornado
przeciez twoja nie musi o tym wiedzieć

Gość hiena/a
Dzięki za odpowiedzi ale chyba cięzko będzie mi sie oprzeć tej dziewczynie :/

Gość Ghgfjggtbg
Takiej lasce imponuje ze na ciebie dziala! Jesli to zrobisz, wiedz ze to poczatek konca twojego zwiazku Zapanietaj to !