Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KateAero;)

Krótki orgazm u kobiety?

Polecane posty

Gość KateAero;)

Witajcie, Mam duzy problem o którym pierwszy raz komukolwiek mówię, wiec Prosze o zrozumienie :) Jestem jeszcze dziewicą, chodzi mi o orgazm podczas masturbacji. Jest to sposób poprzez zaciskanie nóg przez który za każdym razem dochodzę a przynajmniej tak mi sie wydaje... Czuje dużą przyjemność bardzo nagle, a pózniej jest mi baaaardzo dobrze. Ale problem polega na tym, że całość trwa kilka sekund! Pózniej w ogóle nie mam ochoty na dalsza zabawę... Czemu mam taki męski orgazm? :( PS. Masturbacja palec+Lechtaczka mnie podnieca ale nigdy nie doszłam... Prosze o pomoc :) Moze ktoś tez ma ten problem...

Gość TinaNina
Ja tez tak zaczynałam. Teraz mogę częściej i dłuzej ale nie zawsze. To zalezy od cyklu, nastroju, stresu, najwazniejsza jest jednak psychika Musisz mysleć podczas masturbacji o czymś przyjemnym co Cię podnieca

Gość KateAero;)
Staram sie własnie wprowadzić dłuższą grę wstępną, jeżeli w przypadku autoerotyki można to tak nazwać ;) znaczy sie przed orgazmem jest bardzo dobrze i dosyć długo, tylko on jest lichy... Tina, a ty robisz to ręcznie? Moze to ma znaczenie,.. Ja jeszcze na ręcznym nigdy nie doszłam... :( Denerwują mnie te wszystkie ,,legendy" o wielokrotnych orgazmach :(

Gość sernina
dokładnie tak samo miałam :) dzis mam tez krótkie za to mogę ich miec 3-4 po sobie :D:D:D i mam orgazmy od kiedy pamietam :D:D:D

Gość TinaNina
Tak, robię na ręcznym. Myśle o czymś, nastrajam psychikę, wtedy "myszka" jest wilgotna i dochodzę przedłużając lub skracając pieszczoty zależne o czym podniecajacym myślę. finał jest czasem mocniejszy a czasem słabszy ale to związane raczej z cyklem. Jednak mogę co 3 min. wracać do rozkoszy czyli nazwałabym przerywanym damskim seksikiem :)

Gość Ewelinka prawde Ci powie
ja tez mam krutki orgazm a jestem juz w tych sprawach doswiadczona natomaiast nigdy nie mialam pochwowego orgazmu i nie wiem dla czego. Maz ma normalnego czlonka ale niefiem. A naj wiecej pod rzad mialam 5 orgazmow a tak to po 3:)

boze ale blad zrobilam Krotki przez u otwarte napisalam:D

Gość KateAero;)
Zazdrozcze ci Tina :( U mnie jest problem z wilgotnoscią, mimo że na ręcznym bywa przyjemnie... Ja Moze co 3 minuty powtarzać nie mam ochoty, ale co jakieś 15 mogę znów chociaż zazwyczaj tego nie robię. W którym dniu cyklu zazwyczaj podniecenie jest Najwieksze? Może to ma znaczenie- niektóre kobitki mówią ze Sa najbardziej podniecone podczas okresu, a ja np. Wtedy w ogóle tego nie robię (przy metodzie zaciskania ud to baaaaardzo niehigieniczne :P )

ja w czasie okresu tez robie ale dopiero w 3 dniu

Gość KateAero;)
Cieszę sie ze nie tylko ja tak mam bo szczerze mówiąc myślałam że coś ze mną mocno nie w porządku. ;)

Gość TinaNina
Najbardziej mam ochotę na krótko przed okresem ( ok. 2 dni) podczas konca okresu też bo mam juz braki a z facetem to teraz mam tak, ze prawie cały cykl mam wilgotno bez problemu ale najlepiej jest w połowie cyklu. Najsłabiej to raczej 2 - 4 dni po okresie jest. Mysle, ze na wszystko i tak ma wpływ klimat, relacje z facetem, to co jemy, pijemy itd.

Gość Ola12
Hej dziewczyny :P Mowicie o problemach z orgazmem przy masturbacji. a jak jest podczas seksu? ja mam od pewnego czasu problemy takze z tym ;/ Ostatnio nie mam prawie w ogole .. dochodze tylko czasami i w jednej pozycji 'on na mnie'..

Gość KateAero;)
Hmm.. Tak po zastanowieniu to mam podobnie jak ty Tina, czyli na krótko przed okresem mam na to ,,chcicę". Ale jakoś po okresie i w trakcie nie mam ochoty- Moze to własnie kwestia za małego nawilzenia?... Mam taki plan...Wygospodaruje sobie 2 godziny czasu jak będę sama w domu i powoli będę próbowała dojść- powoli, bez pośpiechu, dbając o Kazdy szczegół. Myślicie, że to pomoże żebym wreszcie miała orgazm na ręcznym? ... Oczywiscie, w grę wchodzi tylko stymulacja łechtaczki i Moze wejścia. Ola12, ja ci niestety nie pomogę ale na pewno dziewczyny :)

Gość TinaNina
baaaa....żeby facet doprowadzał nas do orgazmu potrzebna jest odpowiednia gra wstępna, i odpowiednia długość stosunku z facetem. A nie wpychanie na siłę ot tak. Mój nie rozumiał o co chodzi, wiec sama tworzę grę wstępną i On nawet o tym nie wie. Wieczorkiem pytam czy ma ochote na piwko albo dobrego drineczka o którym usłyszałam od koleżanki, więc idę do barku wykąpana, w ręczniku lub w lepszej koszuli nocnej ale nie mam majteczek. Potem wymieniam mu proporcje drinka prosząc żeby robił bo ja po kąpieli muszę się nabalsamować bo inaczej to mam suchą, wrażliwą skóre. Nastepnie pijąc drinka zauważam, ze mam balsam na dłoni i wcieram w jego kark robiąc mu masaż a nastepnie ja go proszę i wtedy On orientuje sie że nie mam majteczek i zaczyna na mnie patrzec z pożądaniem a ja go kokietuje i gra wstępna trwa...a jakie wy macie pomysły na niewinną grę wstępną?

Gość KateAero;)
Podnosze :) Moze jeszcze ktoś z tym problemem?

Gość Fajnytematto podniosę
Up

Gość Fhibfj
Up

ja masturbuje sie udami od xx lat lubie to uczucie. Moge miec orgazm 4 razy. Bywaja krotkie oraz dlugie to zalezy od checi ale z facetem nie dojde wcale a jesli sie na to wapowiada to on wymieka i koniec jestem niespelniona.