Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bojąca

Wpadka?

Polecane posty

Gość Bojąca

W zeszłym miesiącu okres miałam od 12 do 16 kwietnia. 17 kwietnia kochałam się z moim chłopakiem. Prezerwatywa pękła była z kremem plemnikobójczym a chłopak nie doszedł. czy jest jakaś szansa na to że jestem w ciąży? według internetowego kalendarza okres miał zjawić się dziś a tu ani widu ani słychu a ja umieram z nerw! piersi od paru dni mam powiększone Pomóżcie! czy stresmogl spowodować, że tak się czuję?

Gość Cathalina
Spokojnie. poczekaj jeszcze tydzień. Możliwe że przez to że cały czas o tym myślisz okres ci się spóźnia. Siła autosugestii jest bardzo duża, więc skoro wiesz że podczas ciąży np powiększają sie piersi to możliwe że tak też sie dzieje. Ale przecież przed okresem też są nabrzmiałe :) Więc zachowaj spokój

Gość tania jania
no i zaciążyła, gratulejszyn:)

Gość Cathalina
oj nie piernicz. jak mogła zajść jak jej facet nie doszedł, wiem że jest jakieś tam prawdopodobieństwo.. ale to już trzeba mieć wyjątkowego pecha

Gość To moje pytanie
Tzn że to tylko dlatego że ja tak panikuje sie to wszystko dzieje? Chłopak jest pewien, że prezerwatywa była z kremem! wcześniejsza miesiączka była 15 ta zaczęla sie 12 wiec jak byk 28 dni wiec dzisiaj @ powinna być a tu nic ;( Mam ,,tam,, sucho jak wiór i od wzoraj wszystko nabrzmiale piersi tez. przez etn miesiac czesto latalam siusiu ale wsumie zaczelakm jesc codziennie półkilogramowego grejfruta więc to może przez to...? piersi mam takie jakies nabrzmiałe... jeden raz było mi niedobrze ale zaraz po tym jak się najadłam mizeri z nieźle przesolonymi ziemniakami więc po sooli to chyba hmm normalne?? boję się bo te piersi sa takie nabrzmiałe. pomóżcie ;(

Gość To moje pytanie
czyli to malo prawdopodobne? on nie doszedł!

Gość sdfghjkl
moło prawdopodobne.I nie patrz na żaden kalkulator tylko na swój organizm który nie jest szwajcarskim zegarkiem i miesiaczka nieraz nie przychodzi z taka dokładnościa.Zalezy jak długie masz cykle.

Gość to moje pyt.
tzn. nie mamy się czym martwić? skoro byłyby w prejakulacie jakieś plemniki to chyba krem plemnikobójczy by sobei z nimi poradzić...?

Gość hjggyg
dzizzzys dziewczyno daje ci 100% ze nie jestes w ciazy

Gość sunrise2004 :)
skoro 16 skończył Ci sie okres to znaczy że 17 na pewno nie mogło dojść do zapłodnienia... a tak w ogóle ja też dostałam 12 :) i myślałam że już dzisiaj nie dostanę, ale jednak udało się hehe:D

gratulejszyn! będziesz mamą. musisz teraz powiedzieć rodzicom :(

Gość sunrise2004 :)
piersi masz nabrzmiałe bo być może zbliża ci się okres. nie masz się czym martwić na pewno dostaniesz:)