Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pit_2011_V

Oglądamy siebie nawzajem

Polecane posty

Dziewczyny, kiedy patrzycie na ulicy na faceta, to na co zwracacie uwagę? W szczególności jeśli macie tylko chwilę przechodząc koło niego.

Gość kasia_kasia__!!!!!!!!
na włosy

Na twarz, sylwetkę, oczy, wzrost. Dokladnie w takiej kolejnosci jak opisalam.

Wzrost, ogólnie sylwetka, jaki styl ubierania lubi. I choć to chwila ja i tak patrzę na oczy ;)

Gość 534543
I na portfel.

Gość twarz(oczy)+wzrost
+jak jest ubrany

Gość na twarz
zwłaszcza odkąd odkryłam, że facet może mieć super sylwetkę, ale jeśli nie podoba mi się z twarzy - to nic z tego (nie o to chodzi, że może być brzydki, tylko że MNIE się nie podoba). Wolę mniej zgrabnego,ale musi mi się podobać z twarzy. \A jak idę za facetem - to patrze na pośladki i czy ma proste nogi :-)

Gość twarz(oczy)+wzrost
dla mnie od 175 cm.Za wysokich-powyżej 190 cm nie lubię.

Gość na twarz
wzrost nie jest dla mnie aż tak ważny. Pewnie, że nie chciałbym, żeby sięgał mi do ramienia, ale za wysokich tez nie lubię - nie lubię czuć się mała (mam 170)

Gość twarz(oczy)+wzrost
dupka też jest fajna,malutka i okrągła,taka ach...:)

Gość gostabayte
na wzrost, jak jest ubrany, twarz, sylwetkę

Gość twarz(oczy)+wzrost
no i uśmiech(jeśli sie usmiecha akurat) :)

Gość twarz(oczy)+wzrost
Jeszcze jak ładnie pachnie:) To juz jestem jego:)

Gość twarz(oczy)+wzrost
No i ani nie za gruby ani nie za chudy.Taki w sam raz.

Oczy są ważne także dla nas. Zastanawiam się dlaczego tak często odwracacie oczy kiedy na Was przechodząc, patrzymy. Ja bardzo lubię takie długie-chwilowe spotkanie oczu w przejściu.

Gość na twarz
no własnie - nie niska, tylko mała. Moja koleżanka mówi, że lubi czuć się przy mężczyźnie jak "taka mała myszka" - mnie już to samo porównanie obrzydza. Nie chcę być żadną myszą. Ale masz rację - nie znam żadnych koszykarzy :-D A niższy facet może być - jeden co prawda nie pozwalał mi szpilek nosić przy nim, co może i jest zrozumiałe z jego punktu widzenia, ale nie mam zamiaru rezygnować z wysokich obcasów.

Gość sxdcfvgbhnbgfvfdd
glownie na to jak jest ubrany i na twarz.

Gość na twarz
ja mam to samo odczucie, jeśli chodzi o mężczyzn! Mam wrażenie, że nie lubią, jak patrzy im się w oczy. A przecież to takie naturalne....

"Na twarz" niezależnie od wzrostu kobiety, powinno być zakazane zakazywanie chodzenia w szpilkach (tak samo jak samodzielna rezygnacja z tej formy obuwia) :-) Z tym nie patrzeniem w oczy, to nie takie typowe dla nas :-) Kiedy uda się spotkać wzrokiem na dłużej, to tyle w tym spotkaniu przez tę chwilę potrafi się wydarzyć. Nie rezygnujmy z tego :-)

Gość bosheee ale piękna faja
chętnie zamieniłabym się z tą blondi, suczi89 - twój post 10/10

"Suczi89" no tak jak ma tak, to zwraca uwagę. Wierz mi jednak - a mówię z doświadczenia - nie jest to w praktyce taka zaleta (no chyba, że mówimy o zabawie bez głębokiego wchodzenia "w temat").

Gość na twarz
Bardzo skomplikowane to pierwsze zdanie - musiałam trzy razy przeczytać, ale w końcu zrozumiałam, że jesteś ZA :-) A co do patrzenia w oczy - nawet nie musi się wydarzyć - to, że spojrzę komuś w oczy i się uśmiechnę - jeszcze niczego nie oznacza. Dla mnie to jest takie naturalne zachowanie człowieka. Ale już dawno się nauczyłam powściągać takie gesty, bo rzeczywiście różnie to jest odbierane. A jak się wydarzy - to dobrze :-D

"Na twarz" nie musi się nic wydarzyć, co miałoby jakiekolwiek odzwierciedlenie na zewnątrz ale takie spotkanie może być bardzo przyjemne. A swoją drogą uśmiech i spojrzenie na człowieka w ogóle, jest miłe i ciągle deficytowe.

A jak odbieracie, kiedy na Was patrzymy? Szczególnie teraz na wiosnę, kiedy tak ładnie się na ulicach zrobiło :-)

fajny temat :) podbijam... ja też lubię taki dłuższy kontakt wzrokowy ... niby nic, ale to czasem ekscytujące... nie wiesz czy on patrzy bo ty patrzysz czy może akurat wydałeś jej się atrakcyjny :) przyłączam się też do pytania Pita - jak odbieracie nasze patrzenie się na Was...niekoniecznie w oczy ;)

Patrzeć sobie możecie. A nawet rozbierać... wzrokiem. Całkiem to przyjemne. No chyba, że gapiący się jest jakimś wyjątkowym oblechem :P A co do pytania w pierwszym poście, to ... na obuwie.