Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwiony bo zabujany:(

podbijac czy odpuścić

Polecane posty

Mamy po 17 lat chodzimy do jednej klasy.Wiadomo podoba mi sie staram się nawiązać z nią a dyskusje po prostu odpowiada bez żadnych emocji.no niestety często jest w grupie koleżanek to utrudnia ich chichot ale wykorzystuje każdą okazje Na każde jakieś drobne gesty typu otwarcie dzwi,odpowiada po prostu dzięki Sprawa jest tak, że ona mi nawet cześć nie powie np mijając mnie np na schodach, gdy przechodzi koło mnie jest dość blisko odsuwa się specialnie żeby mnie nie dotnąć Dla mnie sprawa była jasna olać to Ale od jakiegoś czasu często tak sie gapi obojętnie wcześniej się nie patrzyła,czasami widzę jak się gapi Często gdy siedzę z tyłu za nia bawi się włosami ale nie kreci ich na palców tylko je odgarnia,zakłada za ucho tak inaczej nic zwykle Często też kusi stringami:), biustem Oczywiście dalej przechodzi obojętnie ani cześć ani spierdalaj wiem że to koleś zawsze powinien pierwszy ale ona normalnie mówi cześć osobą które lubi Nie piszcie żebym jej się zapytał, bo myslę że to widać z daleka Gdyż żaden koleś bez powodu nie próbuje nawiązać kontaktu

Gość tesco z biedronką
o maryjo...zachowaj się jak facet, już czas się nauczyć, pewnie masz jej numer telefonu lub inny komunikator, zaproś ją gdzieś, nie wiem, na lody, do knajpy, gdzieś gdzie będziecie mogli pogadać (kino odpada bo będziecie skrępowani i milczący raczej), zrób to bez współudziału jej koleżanek

JEZUS, MARIA to ja wzdycham co dzień Numeru nie mam, na np nk nie mam jej w znajomych Wpiłem z nią w kawę w szkolnym sklepiku:) rozmowa była taka jak zawsze ja się pytam o coś ona odpowiada Nawet za kawę nie dała , żebym jej zapłacił

Gość gdzie fotka
jak jest na schodach to patrzy pod nogi. A może myślała, że będziesz przed nią, a nie za nią na schodach, tak że nie mozna ciebie dojrzec. I to ty powinienes jej czesc powiedziec. Na pewno by ci odpowiedziała. Jak patrzy na ciebie, czyli jednak ona również chce wiedziec na czym stoi. Bo narazie parą nie jesteście. I ten wiek 17 lat... Więc jak patrzy to wez sobie to do serca. No i poprawia włosy to drugi znak. Więc jak masz odorbinę uczucia do niej zaczekaj na nią pod sklepikiem w szkole itp. Bo dziwne, że numerów nie macie. Miałam rację 2-3 lata i po związku (a wy nawet w tym związku nie byliscie, dział się poza wami..). Love się kończy. Facet jest nerwowy, olewa i koniec love.

Gość uri boykaaaaa
nie sluchaj tych pierrdolonych kurrw :o tak tak pierrodlenie o zaproszeniu na kawe na lody slodkie slowka ze jesteś fajna i naprawde bardzo bardzo cie lubie :D kurrwa lochy z tego forum sa naprawde popierrodlone :D słuchaj jeżeli jesteś nikim czyli przecietniakiem to taka i tak ma na ciebie wyjeebane bo one patrzą tylko na prawdziwych facetów i ludzi sukcesu 🖐️ i same takich rwą i sie do nich kleją :classic_cool: a nawet jeśli tak nie jest i jest po prostu skurrwiala niesmiała dewotką to i tak miałym to w dopie bo miną chyba lata świetlne jak taka pozwoli ci sie wyruchać i jakimś analu już nie wpsominajac :D

Gość gdzie fotka
w Polsce kobieta nawet od faceta sukcesu pragnęłaby, aby to on zachował się jak facet;) [ z doświadczenia wynika, że oni tymbardziej okazywali męskie zachowanie] Nie jak kobieta, co to nie wie, bo nie chce, nie wypada, a chciałaby;):