Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde i co ja mam myslec!

Cos nie tak!wejdzcie!

Polecane posty

Witam wszystkich serdecznie.zaczne od tego,ze 13 dni temu wspolzylam z partnerem,okres powinnam dostac 4 dni temu,a mam dosc regularne !!wiem,ze moge byc w ciazy bowiem kochalismy sie w me plodne dni,stosunek przerywany.martwi mnie jednak,ze w dniu spodziewanej @ dostalam takich boli jak podczas okresu,rzecz jasna miesiaczki nie dostalam,zadnego plamienia,tylko te bole @ duzo lagodniejsze jednak wyczuwalne,mam je do dzis,czyli 4 dzien jednak po @ ani sladu,test robie jutro,moje pytanie brzmi,czy istnieje mozliwosc abym byla w ciazy mimo tych boli?dziekuje za komentarze.pozdrawiam

Gość mama komunijna
no i zaciążyła, gratulejszyn

nie dziekuje,aby nie zapeszyc;-)martwia mnie jednak te bole jak na miesiaczke,juz 4 dzien a bol nie przechodzi,okresu nie ma...czy to w ogole normalne ze na poczatku ciazy kobieta odczuwa te bole jak na okres,takie skurcze?dodam,ze procz tego nie mam zadnych innych objawow.

podnosze i prosze o komentarze;-)

up ! dziewczynki ja wiem ze takich tematow na kafe jest mnostwo ale naprawde zalezy mi na waszych opiniach i odpowiedziach;-)

up!

Gość To ja ja ja
Jeśli chcesz aby to była ciąża to szczerze ci tego życzę ale takie bóle mogą oznaczać że okres się zbliża tylko się spóźni

Gość Pedorita
ból moze pojawic sie w pierwszych dwuch tygodniach ciazy... przy zagnierzdzeniu. wiec mozliwa ciaza, mozliwe tez ze dostaniesz @. zrob test, juz powinien cos wykazac