Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielone kasztanowe ludki

Czarny lakier do paznokci

Polecane posty

Gość zielone kasztanowe ludki

Czy uważacie, że ładnie wygląda na paznokciach? Nie jestem jakimś emo czy coś :P Chodzi o to, że idę w ten weekend na wesele i mam kolorową sukienkę,więc nie chce dodatkowo mieć kolorowych paznokci, żeby nie było "pstrokato". Dlatego ,pomyślałam ze pomaluje na czarno. Wydaje mi sięże wygląda to ładnie i elegancko. Jak myślicie?

Gość no to siup..
ta ladnie:-0 mnie raz kumpela umalowala paznokcie czarnym..nie dosc ze wyglada wlasnie jak emo to dwa mialam problemy ze zmyciem go:-( wole jasne kolory albo krwista czerwien

ja mialam czarne :) bylo ok ale kwestia gustu

Gość raczej nie dają
kiedyś malowałam często na czarno i nie miałam żadnych przebarwień ani problemów ze zmywaniem. Trzeba mieć dobry podkład, dobry lakier i dobry zmywacz :) Ale z doświadczenia wiem, że trzeba mieć bardzo zadbane i ładne paznokcie, nie za długie, ale i nie całkiem krótkie, takie ciut wystające za koniuszek palca, bo inaczej czarny wygląda tragicznie. byłam kiedyś na ślubie, gdzie panna młoda miała czarne dodatki do sukni i czarne paznokcie, fajnie wyglądało.

Gość Będę dziś szczera, jak nigdy
Kolor jest teraz w modzie. Żarówiaste kontrasty. Maluj na kolor. Nie czarne

a czemu nie ? czarne pasują do wszystkiego . ja w zasadzie ostatnio ciągle mam czarne paznokcie :p

ja mam albo ciemny fiolet albo czerwone albo frencha z biala lub czerwona koncowka albo bordo albo mleczne zawsze krociutenkie :) teraz modny podobno naj jest blue :)

Gość Puloch
Byle nie wsiórski róż

eee tam mleczyny delikantny rioz jest ok ale nie z cyklu plastic fantastic chociaz z drugiej strony wakacje ida mozna poszalec :D

Gość agniechlo98
eee tam... teraz wszystkie lakiery w modzie :) najwazniejsze to miec ladnie paznokcie, nie za dlugie, ani za krotki i jest ładnie. ja mam bardzo duzo lakierów i praktycznie każdego dnia mam paznokcie innego koloru. z czarny polecam miss sporty, jest dobry, nie odpryskuje ani nic w tym stylu, tylko ja zawsze nakładam dwie warstwy :) Ps nie wiem do kogo, ale w tym sezonie różowy nie jest tandeciarski :/

Gość kachulica
uwielbiam czarny kolorek na pazurkach :) bardzo fajnie to wyglada, tylko ze pozniej mialam problemy z calkowitym zmyciem tego z paznokci, szukalam szukalam az wkoncu znalazlam bardzo dobry zmywacz ktory wam bardzo goraco polecam z donegala- z proteinami jedwabiu :) bardzo bardzo fajny wszystko usuwa.

Gość tak sie sklada, ze
jak bylam swiadkowa rok temu, to walnelam sobie czarne paznokcie, pewnie mnie wszyscy niezle zjechali:D ale wygladaly ok, mi sie podobaly-bardzo. i prawda, nie moga byc z akrotkie i za dlugie!

Gość dla mnie czarne, szare
i podobne paznokcie kojarzą się z trupem.... A zielone - z grzybicą i pleśnią :-)

Gość coraz mniej ludzi dzis dostrze
czarne to masakra - jak trup albo emo-zjeb jezeli masz kolorowa sukienke i dodatki, wtedy paznokcie maluje sie a) bezbarwnym b) french + bezbarwny c) french + taki kolor jak do frencha, taki bezowo-rozowy d) sam lakier do frencha bez paska bialego

Gość gość
Ja kupuję swoje lakiery do paznokci w Negozio.pl, ponieważ jest tam duży wybór kolorów / odcieni lakierów do paznokci Essie. Są to bardzo trwałe lakiery i bardzo fajne kolory. Dodatkowo lakiery Essie nie niszcza plytki zewnetrznej paznokcia

Gość gość
Ja dodam do tego lakiery które według mnie nie maja sobie równych https://modenanails.pl/ Naprawde szczerze polecam.