Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chusteczkidonosa

Usuwanie DUŻEGO kamienia nazębnego..

Polecane posty

Cześć. Mam 14 lat i mam bardzo dużo kamienia nazębnego. Walczę z tym od kilku lat, bo niestety rodziców nie stać było na oczyszczanie i miałam problemy z higieną. Zęby są po prostu okropne (jedynki i dwójki dolne) w dodatku problem z dziąsłami. O dziwo nigdy mnie nie bolały, za to czasem przy szczotkowani występowało krwawienie. Między jedynkami mam szparę, bo zęby są krzywe i kawałek dziąsła wrasta między to. Za tydzień idę na oczyszczanie. Boję się reakcji dentysty. Nie chcę, żeby krzyczał czy coś, upominał mnie nieprzyjemnie. Boję się wizyty nie pod względem czy będzie bolało, lecz komentarzy stomatologa. Dodam, że idę prywatnie. Nie jestem pewna, czy nie będzie mi nawet chciał tych zębów usunąć, ups. WIEM, ŻE TO BRZMI OKROPNIE, ALE PO PROSTU NIE MIAŁAM MOŻLIWOŚCI WCZEŚNIEJ TEGO ZROBIĆ.

Gość martulkaaaa
jak sie cos bardzo zaniedba, to potem moze byc nieprzyjemnie ; ) przeciez Cie nie zje ten dentysta, nawet jezeli powie cos nieprzyjemnego, to bedzie to trwalo tylko chwile, wiec przezyjesz to jakos bolec nie bedzie, to nie sredniowiecze, najwyzej dostaniesz znieczulenie