Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puszczalska333

puscilam sie!!!

Polecane posty

Gość puszczalska333

po 3 latach abstynencji moja duma padla na podloge i z ledwo poznanym facetem sie puscilam... nie zaluje tego bo za dlugo bylam sama:)

Gość o jej jeje jeje
spoko

Gość puszczalska333
hmmm jestem po przejsciach po rozwodzie i kilku latach samotnosci z wyboru do tego... nie wiem co mi sie stalo facet mi sie spodobal i tyle..

Gość puszczalska333
ale go poznalam na imprezie i w h wiedzielismy ze bedziemy spac ze soba, tylko tak sobie teraz mysle ze moglby zadzwonic

Gość puszczalska333
i jeszcze go potraktowalam bardzo przedmiotowo - on do mnie ze zadzwoni w polowie tygodnia i do kina pojdziemy a ja tekst "dobra tam... kiedys sie moze zdzwonimy":)O

jak już musisz to robić to tak żeby nikt się nie dowiedział, bo może poznasz kogoś fajnego i jak się dowie to ucieknie

Gość fajtforlajf
Po 3 latach abstynencji to każdy by w końcu nie zdzierżył. To nawet nie było puszczenie się tylko zabieg prozdrowotny.

Gość Kaprys*
i czym sie tu chwalic? wlezc do wyra z chlopem ktorego sie nie kocha albo dobrze nawet nie zna toz to brak szacunku do siebie samej!🖐️

Gość puszczalska333
w tym sek ze ja to zrobilam 1 raz po 3 latach wczesniej jak zakonnica sie prowadzilam

Gość puszczalska333
wiem... nie ma sie czym chwalic i nawet o chwalenie mi nie chodzilo chce sie wygadac

Gość ichujztego
przecież to się nie zmydla...więc w czym problem??

Gość puszczalska333
zabieg to byl bo w koncu moge normalnie spac i funkcjonowac bo juz mi odbijalo:)

Gość słowaktórychnigdyniewypowiem
fajnie było? jak po prowadzeniu sie jak zakonnica, to nie potępiam...

Gość ....sfa
a cóż to za puszczenie ? jestem wolna, samotna dorosła i bzykaj się z kim chcesz, co innego gdybyś była z kims w związku wtedy mogłabyś miec wyrzuty sumienia. Wedłu twojej teorii każdy facet w życiu puszczałby się 100000 razy

Gość puszczalska333
sek w tym ze zaczelam myslec o kolesiu... a myslalam ze czysto fizycznie podejde a tu niespodzianka...

Gość Szymuś
W takich okolicznościach, to nie ma o czym rozprawiać. Dałaś dupy i tyle. Gdyby wyglądało to inaczej, tak jak tam gdzieś na początku ktoś napisał, że mąż, dziecko, może narzeczony albo chłopak, a tak to przecież nic szczególnego. Ewentualnie możesz złapać hiva jak gumki nie używał ten co Cię posuwał.

Gość sorry==========
lepiej za zycia dac chlopcom jak po smierci mrowcom:D

Gość piksiiiiiiiiiiiiisiiii
TY SZYMUŚ JAK MOŻESZ PISAĆ ŻE DAŁA DUPY ?? Capie ! A jak nazwiesz faceta któy idzie do kibla na dyskotece przeleciec jakąś panne wtedy on jest cool a ona dziwka. Faceci są żałośni !

Gość Szymuś
Haha a co zrobiła innego ?

Gość puszczalska333
bez gumki bez niczego i na maksa i bylo swietnie, mam jego tel gg i adres ale sie nie odezwe niech mnie tna na kawalki i torturuja nie odezwe sie!!!

Gość Pawłkoo
Wejdz na strone Aids.gov.pl i znajdz najblizsza poradnie ws HIV , niedlugo czas sie zbadac w miedzyczasie poszukaj lekarza do skrobanki

Gość puszczalska333
dostalam w dupe od zycia... byly maz alkoholik 1 dziecko przeplakalam swoje bylam w celibacie 3 lata nie wiem co myslec i jak sie zachowac ale jednak kacorek moralny jest

Gość olkkkkka
piksiiiiiiiiiiiiisiiii ygadyam sie , faceci wlasnie tak maja ł- pojebani;/

Gość puszczalska333
faceci sa to wiem... ale swoja droga czuje ze to facet dla mnie:(

Gość puszczalska333
do fiku mikuuu bardzo dziekuje:) tylko w tym sek ze chcialabym to kontynuowac bo mi sie facet spodobal

Gość Szymuś
Nie rucham kobiet, które są w związkach, mają rodziny. Nie jestem hipokrytą, a miałem przecież okazje nie raz na młode mężatki. Pewnie znalazły wafla gdzie indziej. To co napisałem jak najbardziej odpowiada rzeczywistości, w prostackiej formie ale co to za różnica. Jak zwał tak zwał. Z hivem to też trzeba mieć się na baczności.

Szymuś Ty też możesz złapać hiva;) to, że ruszasz tylko wolne Cię nie uratuję :D I tak, jesteś hipokrytą :)

Gość puszczalska333
do Szymus oczywiscie ze dalam dupy, wiem to i swiadomie to zrobilam, masz racje hiv ale ja juz mialam wtedy to gdzies - tak bywa, facet mi sie spodobal i nie moglam sie oprzec, swoja droga oparlam sie tylu facetom a jemu nie dalam rady - co jest grane???

Gość Jarosław Poddębie
Puszczalska,ze chlop mysli szczałom to norma ale kobieta jak idzie byle tylko..eee, to jakos nie wypada ,nawet jesli bardzo pragnie rozladowac napiencia..tak robiom szmaty niestety nie kobieta!