Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sEroTonina.

Dzisiejszy ideał człowieka to... jeśli nie spełniasz tego tzn. że jesteś bazylem

Polecane posty

Czytając informację zawsze podlegasz jakiejś manipulacji, a to ze względu na to, że to co się pisze w komentarzu do niej w jakiś sposób zawsze ukierunkowuje myślenie :). Osobiście korzystam z serwisu CNN i TVN 24, ale po prostu czytam, co się ciekawego wydarzyło, rzadko klikając i czytając komentarz :P

Nie przejmuj się błędami :). Też chciałem kiedyś iść na dziennikarstwo, ale wybrałem inny kierunek. :) Powiem Ci w tajemnicy, że 5 lat pracowałem w radiu (tak za darmo hobbystycznie :P), teraz sobie w CV wpisuję.

Przepraszam, kładę się spać. :) Życzę Ci karmelkowych snów :)

Gość antygen
ale wlasnie w tych serwisach często faktyczna informacja wplatana jest w komentarz i trzeba przeczytać żeby dojść, co się tam faktycznie wydarzyło .. zwroc uwagę tez jak konstruowane są tytuły, w taki sposób by czytelnik nie mógł zobaczyć nagłówka ,,xletnie dziecko trafia do szpitala z kilkoma siniakami po pobiciu przez y'' (temat mówiący o wszystkim co znajdzie się w tresci) ale nagłówek typu ,,xletnie dziecko brutalnie pobite'', po czym wchodzimy w szokujący temat spodziewając się sesnacji a tam się okazuje, że dziecko ma ledwie kilka sinców. Przykład durny i trywialny ale obrazujący :)

Gość antygen
dobrej nocy, dokonczymy jutro :)

Gość cze Berser
dobrze , powiedzmy ,że teoretycznie się zgadzam. Podam przykład : chłopak , o którym był reportaż na onecie.Jest inwalidą , porusza się na wózku.Jest samodzielny , wygrywa zawody sportowe , zbudowany tak ,że niejeden pełnosprawny chciałby tak wyglądać. I nie może poznać dziewczyny. Selekcja poprzez wygląd jest atawizmem (zdrowa samica , mocny samiec) i chocbysmy zaprzeczali , to jednak gdzieś to w nas jest.Mamy rozum i tym też się kierujemy , ale prawom doboru naturalnego nie zaprzeczymy.

Gość IMO13811
qwerton to półinteligent, głupio mądry :O Poczytajcie jego wpisy i tematy w których pisał :O

Gość antygen
imo każdy z nas jest głupimądry. bo raz napisze się coś mądrego innym razem coś co ogół spoleczenstwa uzna za bzdurę i pierdołę, tyle w tym temacie, po co sobie dosrywać?

Cześć :) Widzę, że IMO ma jakiś problem. Tak to jest, że ludzie wolą obgadywać, a nie pogadać "twarzą w twarz". Inteligencji nie ocenia się po tym czy ludzie się z nami zgadzają czy nie. Ja mam po prostu swoje zdanie i tyle :)

To co autor napisal odnosi sie do rzeczywistosci i wymogow polskich, nie wszedzie tak jest, nie w kazdym kraju licza sie studia i szczuple kobiety.

arpad zgodzę się z Tobą bo... w np w nierozwiniętych państwach ludzie myślą przede wszystkim o funduszach na zaspokojenie podstawowych potrzeb. Ale polacy chcą uważać się za światowych, niegorszych od zachodnich sąsiadów - więc trzeba dorównać pewnym standardom...

Dziękuje :) bardzo mi miło :). Czekam też na komentarze na tamtej stronce typu "Jesteś kretynem" itp. :P a mnie śmieszy ten IMO, bo wiele razy z nim gadałem, ale nigdy nie powiedział mi w rozmowie na forum, ze coś mu się nie podoba w moich wypowiedziach. Woli "za plecami" :)

Gość Paweł92,
antygen waży 60 kg przy wzroście 160 cm - ciekawe ;) ---- tylko że przy takim wzroście ma się twarz jak pączek , więc ściemniaj dalej oszustko , że to twoja fota ;) Wciskaj dalej kity. LOL.

Jedno zasadnicze pytanie - czy to tylko w tych czasach tak jest? Zawsze było tak, że żeby zapracować na pozycję społeczną trzeba się było czymś wykazać, mieć wymagane wykształcenie, umiejętności, dobrą pracę. I mimo wszystko na wygląd ludzie też zawsze zwracali uwagę. I smutna prawda jest taka, że atrakcyjność fizyczna zawsze była plusem, przy czym o ile ludzie są zadbani to indywidualne cechy ich urody są już subiektywne.

tak, moja, prywatna. Jakiś problem Pawle? :) Widocznie mi poszło w nogi i dupkę

qwerton, sądziłam, że imo to kobieta :) nie przejmuj się fawila, w zasadzie masz rację, wygląd zawsze był ważny tylko kanony postrzegania piękna się zmieniają

Jasne, że jakieś standardy zawsze były, ale obecnie są one masakrycznie ujednolicone, właśnie przez media.

Nie przejmuje się nim :) To jest taki masakrycznie złośliwy facet, który obraża ludzi kiedy się z nimi nie zgadza, obraża też kobiety czasami ;)

Gość Paweł92,
ty jesteś jeden wielki problem , mam dziewczynę która waży waży 52 kg przy wzroście 165 cm , więc mnie nie oszukasz , ale kituj dalej naiwnych . Żegnam [ w realu jesteś wieśniarą ]

żałuję, że tacy obrażający się wzajemnie ludzie mają dostęp do kafe. psują nastrój forum :)

Nie przejmuj się ludźmi, którzy wmawiają Ci, ze to nie Ty. Ludzie tutaj śmieją się z innych, niestety taka już kafeteria :), Czemu wpisałaś w profilu 14 lat ;) ?

Gość Paweł92,
Mówiłem ci już stul mordę debilko . Sayonara

bo gdy miałam wpisany swój wiek - 18, dostawałam wiele propozycji ero ... a nie po to jestem zalogowana na tamtym portalu.