Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karolina789

PROBLEM ZE WZWODEM W WIEKU 20 LAT

Polecane posty

Gość tymtymtymtym
jak się nakręcę to 2 razy pod rząd dam radę tylko później ciężko chodzić, ale w ciągu dnia potrafię 3-4 przy dobrym nakręceniu ;)

Gość tymczasowo_samowystarczalna
a długo już sobie w taki sposób radzisz? 3-4 razy to ja mogę ,ale samą ręką już ,bo trudno mi się odpowiednio nakręcić :P

Gość tymtymtymtym
pytasz o masturbację czy o zabawy z wibratorem? Masturbacja to kilka lat, a wibrator jakieś dwa lata, albo coś koło tego.

Gość tymtymtymtym
o to Ci chodziło?

o to ;) wiesz, o mnie wszyscy dookoła się zamartwiają, jak ja mogę 1,5 roku już żyć bez faceta ?! :D oczywiście chodzi tylko i wyłącznie o penisa, a mi chyba bardziej ogólna samotność doskwiera :P

Gość Karolino tutaj tego
nie rozwiążesz, jestem ponad dwa razy starszy od Twojego faceta i do dziś nie mam kłopotów ze wzwodem- tzn. nigdy nie byłem ogierem, a dzisiaj nie mogę np. dwa razy pod rząd, ale mimo że mam kobietę, muszę dodatkowo jechać na ręcznym. Więc weź swojego faceta do urologa, lub najpierw do lekarza pierwszego kontaktu- jak jesteś pewna, że on nie ma powodu do dużego stresu- na skutek czynników zewnętrznych- pozaseksualnych. Powodem może być też np. stulejka. To co prawda mało prawdopodobne aby po 2 latach współżycia dopiero to się nasiliło, ale możliwe.

Gość nie pale nie pije
nawet chrapanie moze byc powodem i to dosc czestym zaburza sen

Gość tymtymtymtym
Nie uprawiaj z nim sexu przez tydzień dwa to może w tym trzecim stanie mu na jedno skinienie. tymczasowo... a jak u Ciebie z tymi rzeczami? W sensie Twego pytania.

Gość tymtymtymtym
tymczasowo samowystarczalna znikłaś?

już jestem, do którego pytania ? od kiedy ? jakieś 1,5 roku będzie, a sama masturbacja to hoho nie pamiętam nawet kiedy zaczęłam , a od tamtej pory było z przerwami na facetów ,bo kiedy byli to nie musiałam sama ;) a ile masz lat jeśli można wiedzieć ? w realu nie mam z kim o tym porozmawiać nawet, wszystkie mają facetów :D

Gość tymtymtymtym
masz gg? albo chodź na jakiś czat może?

wiesz co , dzisiaj to ja już zmykam spać ,bo mi się oczy kleją, zawsze mi możesz napisać maila jeśli chcesz , mogę podać ;)

Gość tymtymtymtym
dawaj

mrlkotwas49@googlemail.com

Gość tymtymtymtym
sprawdź

hmm nic nie mam

dobra,kurczę po nie wstanę rano :D zawsze możemy jeszcze tu popisać ;) 🖐️

Gość jachu 48
Wy to macie problemy, mi to w ogule juz nie staje,czy bym tanczyl godzinami nawet z jakas gola laska to juz mi nie staje. Wy to jestescie mlodzi to wam moze staje ale mnie juz nie staje. Ale ja sie nie lamne, chodze na dyskoteki i czasami se pomacam jakas nastoletnia sikse ale stawac juz mi nie staje. Ale co tam chociaz se pomacam albo chociarz popatrze, chociaz po jednym tancu laski ode mnie uciekaja a raz to nawet ochroniaże wy...bali mnie z lokalu bo sie przy mlodych d**ach krecilem. Raz tez prawie w pierdol dostalem bo podobno jakas lalunie przytulalem a ona laska byla jakichs guwniarzy!!! Ale stawac w tancu to juz mi raczej nie staje... Chyba ze sobie sam potarmosze ale ogulnie to juz mie nie staje. Porsze o porade co robic!!!!!!

Gość kylasol
Zapraszam do zakupu! Za listek kama...4tabletki 30zł Za opakowanie 1week pack ( kama... w zelu 7 smakow)85zł Daty ważności do 09/2013 przy zakupie 5 jeden gratis! Kylasol@wp.pl http://www.aukcje.fm/item.php?id=4852160

Gość gość
Z pierwszą dziewczyną, jak byłem to stawał mi na zasadach loterii. Raz się udało, raz nie. Rozwiązałem problem żelem dr Penigreat, bo był według mnie najbardziej naturalny i zupełnie nieszkodliwy dla organizmu. Pobudza natychmiast i nawet przy słabej psychice, czy słabym klimacie dawałem radę. Teraz sobie nie wyobrażam, żeby ten żel nie stał gdzieś na półce, nawet dla komfortu psychicznego. Po prostu wiem, że coś takiego mam. Oczywiście najlepsze warunki masz u siebie w domu. Trochę lipa, jak wychodzisz, ale też da się załatwić.