Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość macaveli

Nie podoba mi się żadna dziewczyna...

Polecane posty

Gość macaveli

Nie mam zamiaru się rozpisywać. Napiszę tylko, że potrafię się zainteresować wyłącznie dziewczyną, w której od samego początku coś zobaczę, tj. spodoba mi się z wyglądu. Moje pytanie brzmi, czy mam poznawać dziewczyny, które niekoniecznie mi się wyjątkowo podobają, czy czekać? Nie pytałbym, gdybym się nie obawiał, że całe życie mogę być sam robiąc to, co teraz, czyli czekając, a mam już 22 lata.

Gość Pani adwokat
nie szukaj, twój typ to *.jpg także 🖐️

Gość jkloljjj
masz DOPIERO 22 lata. Ciesz sie mlodoscia a nie mysl o doroslym zyciu

Gość macaveli
Pani adwokat, wbrew pozorom, nie. O dorosłym życiu nie myślę, ale już źle się czuję sam od dłuższego czasu i dręczą mnie myśli, że już żadnej dziewczyny nie spotkam na swojej drodze, gdy czytam tematy tutaj samotnych trzydziestolatków.

Gość zabita mucha
no buhaha , nie czytaj wypociny tych kretynów z kafe :D To chorzy psychicznie ludzie :O Dwoch z nich nawet mowilo ,ze bierze leki ;O

Gość macaveli
Szukając na siłę zapewne tym bardziej niczego nie zmienię. Albo będę miał szczęście, albo nie, pewnego dnia.

Gość jkloljjj
czekaj. oplaci ci sie to

jeśli wygląd jest najważniejszy, to czekaj - być może sie nie doczekasz nigdy. jeśli szukasz kogoś oddanego, prawdziwego i wartościowego, to wśród mniej atrakcyjnych kobiet również ktoś może być wyjątkowy. i być może bardziej dostępny

Gość o to chodzi
jeden ma to szczescie, a drugi czeka i moze sie nie doczekac, stad te tematy o ktorych napisales

Gość macaveli
aga.mala14 - ale żeby się dowiedzieć, czy dziewczyna jest taka, jak napisałaś, to trzeba ją chociaż trochę poznać. Z kolei żeby poznać, musi mi się spodobać. Tak się składa, że nie poznają na pęczki co chwilę nowych dziewczyn jak inni, przez znajomych też nie mam szans nikogo poznać, na imprezach mnie nie ma, więc muszę sobie sam radzić jakoś i wypatrywać jakiejś ciekawej dziewczyny gdzie się da.

tak, wiem. ale chodziło mi o to, że te dziewczyny, które nie są idealne też mogą być interesujące. więc może nie warto zwracać uwagi tylko na wygląd. jednak młody jesteś, jeszcze wiele przed tobą, z pewnością jeszcze nie raz poznasz interesujące kobiety