Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość your dream your nightmare

nie potrafię się oprzeć przystojnemu facetowi

Polecane posty

oczywiście nie każdemu przystojnemu - facet musi być jeszcze inteligentny i wogole cos soba rezprezentowac. Jak juz takiego spotykam , to zapominam ,ze od kilka lat mam faceta.... Gdy patrze na takiego faceta wyobrazam sobie nasza gre wstepna... i gdy widze ,ze ma na mnie ochote poprostu wymiekam. Kocham swojego chlopaka ,ale boje sie ,ze cos jest ze mna nie tak. lubie dobry sex z fajnym facetem ,ale traktuje to wylacznie jako jednorazowa przyjemnosc...

wlasnie przyjemnosc z seksu z naprawde fajnym gosciem (nie mowie o kazdym przystoojniaku no z dyski - to musi byc ktos wyjatkowy) jest silniejsza od tego ,co on o mnie pomysli. zalezy mi na seksie a nie na jego opinii. moze to choroba?

nie martw sie - tak jak sa tacy faceci tak samo u kobiet moze sie zdarzyc :P wspolczuje Twojemu facetowi, moze go oswiec?

Gość v....999
Mam dokłądnie tak samo. :) zawsze fantazjuję, czuję straszną potrzebę, chęć, na seks z tym facetem który mi się spodoba. Jestem wierna narzeczonemu, ale nie wiem co będzie za wiele lat...

ja też nie... ale w przeciwieństwie do Ciebie tylko jednemu ❤️

ja osobiscie uwazam ze fantazje sa ok, ale zdrada to juz inna bajka wiec na ten temat sie nie wypowiadam bo zdrady nie toleruje

Gość ,.ANAL i ZATORr..
pandita jaki ty masz ryjek smieszny:-D:-D:-D

wlasnie... uczucie uczuciem...ale to pozadanie... boje sie samej siebie sp - nie powiem mu bo mi na nim zalezy i patrzac na Ciebie mam ochote... chetnie kochalabym sie z toba w tym jeepie...

Gość mam nawet tak że
A ja to mam nawet tak, że mój facet ogląda TV w drugim pokoju, a ja się onanizuję myśląc o kimś innym. Ale swojego faceta kocham ponad wszystko, jest moim jedynym. Dla mnie seks i miłość to dwie zupełnie różne rzeczy. Nawet jeśli kiedyś przeżyję jakiś romans, to tylko jednorazowo, bez zaangażowania i nie powiem o tym swojemu facetowi.

Gość Łukasz 102
piszesz autorko ,ze to nie moze byc byle jaki koles... to ile razy pieprzylas z takimi wyjatkami? pandita...rzeczywiscie... jak mumin :D

wlasnie, dla mnie sex i milosc to dwie odrebne rzeczy dla wielu wielu facetow takze

Gość ,.ANAL i ZATORr..
fajny taki :-D:-D:-D ja pierdolę :-D:-D:-D pandita bez urazy ale fajny masz ten ryjek:-D:-D:-D

Gość Łukasz 102
bo masz takie chomikowe policzki i dziwne oczy

Gość Szymuś
Gdyby jeszcze Twój facet tak miał, to byłoby ok. W przypadku jednostronnego to jest niesprawiedliwe.

nie wiem co to mumin!! nie rozumiem co w nim śmiesznego, naprawdę... :P

Gość zubu bubu zbub
Natomiast u mnie sprawa wygląda tak, że nie mam już ochoty na seks ze swoim facetem. Kochamy się raz w tygodniu i to tylko z jego inicjatywy. Nie mam ochoty, nie pociąga mnie już, jest dla mnie jak brat. Ale kocham go naprawdę szczerze i w życiu go nie zostawię. On pewnie myśli że mam niskie libido, nie wiem? Prawda jest taka, że libido we mnie szaleje. Rznęłabym się z każdym przystojnym facetem gdybym tylko mogła. Jak tylko nawet teraz o tym pomyślałam, pisząc to tutaj, gorąco mi się zrobiło. Tak jak osoba wyżej - często się onanizuję myśląc o innych.

ile razy? 5

szok! wszyscy mówią, że mam policzki jak wiewiórka albo chomik! koniec z moim "ryjkiem" bo to nie na temat :P

Gość ,.ANAL i ZATORr..
ni no brzydka nie jesteś wywołujesz pozytywne emocje i tyle :-)

Gość ,.ANAL i ZATORr..
ni no brzydka nie jesteś wywołujesz pozytywne emocje i tyle :-)

wlasnie ..moj facet nie jest jakims mega przystojniakiem... a jak tylko widze, flirtuje z takim ciachem.. t mam dziwne mysli. kiedy taki facet chce mnie pocalowac - nie opieram sie...i wystarczy pocalunek a juz mam ogromna ochote na bzykanie

SP - jasne ,ze tak. jestes przystojny... choc masz okulary... a raczej jestes bardzo seksowny.... widac ,ze masz ladne cialo... i buzke zapewne tez..... przespalabym sie z Toba

Gość zubu bubu zbub
Ja nie wiem, nie zdradziłam swojego faceta nawet pocałunkiem, pewnie dlatego że w tej chwili nie mam jak (rodzaj pracy), pewnie gdybym miała okazje, to w końcu bym wykorzystywała. Podejrzewam że nie byłoby mi przykro, ponieważ dla mnie czym innym jest mieszkanie z kimś, plany na życie, partnerstwo, miłość, a czym innym seks z obcym facetem, jedno i drugie nie ma ze sobą nic wspólnego. Mój facet zna moje poglądy, powiedziałam mu nawet że jeśli mnie zdradzi to ma mi nigdy o tym nie mówić, bo na pewno by zabolało, a kto wie czy w ogóle bym wybaczyła? Ale ...