Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fifi%%%%

Jak powiedzieć dziewczynie żeby mniej jadła ?

Polecane posty

Gość fifi%%%%

nie chodzi mi o to ,ze powinna schudnąć ale o to ile kasy idzie na jedzenie ,a my kokosów nie zarabiamy oboje studiujemy. ok przez pierwsze tygodnie było fajnie domowe obiadki , kolacja ale kurde on non stop coś je piecze sobie jakieś ciastka ( zamiast kupić taniej by to wszyło) pizze też woli zrobić sama. jeszcze zamiast używać jak najtańszych składników to kupuje tylko to drogie ;/

Gość złamany paznokć
niech każdy ma swoją kasę wtedy ty sam dla siebie zaoszczędzisz. albo zrób lodówkę na kłódkę :D albo szczerze porozmawiaj 🖐️

Proszek do prania, a myślałem, że jesteś brzydka i gruba. Nie wiem czemu. dobrze, że wstawiłaś swoje foty.

Gość fifi%%%%
tzn ja juz z nia tak delikatnie rozmawiałem na ten temat ,ze może czasem zjemy coś na mieście bo taniej itp a ona ,ze nie bo syfu nie będzie jadła co jest dziwne bo kiedyś kebaby codziennie jadła. co do kasy to niby każdy ma swoją ale czasem jak ona jest już w domu to dzwoni do mnie żebym coś kupił albo zostawia karteczki z listą zakupów itp ale ogólnie wychodzi po równo.

Gość .knmk
co to za zwiazek jesli musisz pytac na forum o to jak masz sie komunikowac z wlasna dziewczyna??? nie wyobrazam sobie by moj chlopak wahal sie w takiej kwestii przeciez szczerosc, rozmowa, otwartosc to podstawowe fundamenty zwiazku!!

nie potrafisz być stanowczy? powiedz tak po prostu, że Cię nie stać, lub że zamiast przejadać wszystkie zarobki wolisz, zainwestować w przyszłość czy co tam chcesz 🖐️

Gość srebrny?
ale od kiedy jedzenie na mieście wychodzi taniej niż w domu??? a co do kupowania droższych składników, to w gruncie rzeczy wychodzi się lepiej - te tańsze to szit naprawdę ;/

Gość Ymanek
proszek do prania do ladna jestes, ale ten zal w stopce jest gowniany. Co cie tak na zalosc bierze? irytujace to jest jak pod kazdym wpisem pisze ale zal czasami to nijak ma sie do twoich wypowiedzi, ale ten zal zawsze widoczny.

Gość your brain......
ymanek ma racje, jestes bardziej pusta niz grob po ekshumacji :/ a co do urody to przecietna pasuje do ciebie jak ulal, wiec nie wiem w jakim celu udowadniasz nam swoja przecietnosc wstawiajac zdjecia, w realnym zyciu nawet bym na ciebie nie spojrzal, bo takich jak ty sa miliony niestety... ;)