Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość karolaola

refleksologia twarzy - czy ktoś doświadczył?

Polecane posty

Gość karolaola

Witam forumowiczki i forumowiczów (jeśli takowi się tutaj zdarzają), Chciałam zapytać czy ktoś z Was miał okazję poddać się zabiegowi refleksologii twarzy? A jeśli tak, to jakie miał wrażenia? Kilka lat temu doświadczyłam na własnej twarzy takiego zabiegu i byłam tak pozytywnie zaskoczona efektami, że postanowiłam sama zająć się tą terapią zawodowo :) Wiele osób nie kojarzy bólów stawów i kręgosłupa z dolegliwościami nerek i pęcherza moczowego albo problemów jelitowych i wypadania włosów z depresją, a według Tradycyjnej Medycyny Chińskiej (na której m. in. opiera się refleksologia twarzy) te dolegliwości są ze sobą ściśle powiązane. Całe mnóstwo osób uważa, że ich chroniczne niedomagania takie jak: bezsenność, migreny i inne muszą być nieodłącznym elementem ich życia. Kobiety często są przekonane, że bolesne miesiączki to coś zupełnie normalnego i "w te dni" trzeba po prostu wziąć tabletkę przeciwbólową. Meteoropaci żyją w przekonaniu, że są bardziej wrażliwi od innych i muszą reagować na zmiany pogody (wiem coś na ten temat, bo sama byłam kiedyś meteoropatką). Tych dolegliwości i wiele innych można się pozbyć poddając się profesjonalnym (wykonywanym przez dyplomowanego refleksologa) zabiegom refleksologii twarzy. Jeśli chcielibyście dowiedzieć się czegoś więcej na temat refleksologii twarzy, zapraszam do kontaktu ze mną i do odwiedzenia mojej strony: neurorefleksologia.weebly.com :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować