Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysle o tobie

Smyrana dziś

Polecane posty

Gość mysle o tobie
W sensie że nie był przypakowany tylko wysportowany z tym bicepsem A ty jesteś Staszek i się Polska za ciebie wstydzi:)

Gość staszek pytalski padł znowu
węch niczym spektrometr masowy, dlatego dorabia na Balicach jako pies do poszukiwania narkotyków

Gość mysle o tobie
NO ODEZWIJ SIĘ

Gość staszek pytalski padł znowu
NIE !!!

Gość mysle o tobie
dzisiaj nie było nikogo fajnego:(

Gość mysle o tobie
No od razu do TV kto kolwiek widział kto kolwiek wie:)

Gość mysle o tobie
Dzisiaj jechałam tym samym o tej samej:) i nic:( Chyba muszę czekać do kolejnego wtorku:( Jak go nie będzie to będzie straszne:(

Gość mysle o tobie
NO ODEZWIJ SIĘ

Gość mysle o tobie
Nie miał jak by miał to bym wiedziała że przejazdem Wcześniej go tez nie widziałąm:(

Gość mysle o tobie
Żałuje tylko że nie przyjazdem się dokładnie co miał na tej ręce było to dość małe jakiś trójkąt i coś było chyba w środku ta ręka się trzymał

Gość mysle o tobie
Czy ja wiem dużo tu różnorakich zboków co zakładają tematy o macaniu np w autobusach lub inne jakieś takie i tego typu podobne i przez cały dzień robi się z tego 100 stron

Gość Facet3
Też miałem kiedyś taką przygodę. Był tłok i laseczka staneła przede mną autobus ruszyła i wpadła na mnie tyłeczkem ukradkiem się spojrzała, później jakby przesuneła się tyłeczkiem w moją strone a ja trochę w jej, wykorzystywaliśmy każde szarpnięcie autobusu, niesamowicie się podnieciłem. Czułem że jej się też podobało. Pamiętam też że cudownie pachniały jej włosy. Niestety jak wszystko co fajne musiało się skończyć, wysiadła na przystanku i tyle ją widziałem. Moja rada, szybko o tym zapomnij nie żyj marzeniami.

Gość mysle o tobie
A ty zamiast dać jej jakiś kontakt czy coś CIPA nie facet Może często mu się to zdarza. On mnie nie macał czułam tylko coś twardego:), a był troszkę skrepowany udawał,że bawi się komórką.taka sama cipa jak ty zamiast gdy wysiadałam powinien mi włożyć czy za spódniczkę czy za bluzeczkę jakiś kontakt do siebie Nie wyżyty to był na pewno Zboczony pewnie też bo powinien się odsunąć :) było za nim troszku miejsca