Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kontrabasik

innych dziś pocieszałam na kafe a teraz sama jestem przygnębiona:(

Polecane posty

Gość przekazałaś innym swą
pocieszającą energię :( masz ode mnie 😍🌻:)

Gość strzel z paltza
i lulu ;)

Gość piję piwko niepasteryzowane
czemu, co się stało? Ja też jestem z humorem na bakier, siedzę tu i się nudzę, dowiedziałam się, że jestem psychiczna i nie pamiętam co jeszcze, mam odłączony telewizor, ale się jutro odetnę tak, że mu w pięty pójdzie.

czemu mężczyźni na tym forum mówią do mnie tłuścioszku jak nawet mnie nie znają a zdjęcia nigdy nie wstawiałam:( poza tym zostałam nazwana jakos dziwnie już nawet nie pamiętam.....i do tego mój chłopak mi dołożył:( znaczy palnąl głupotę i mi smutno. Ech narobiłar mi ochoty na piwo:) ale cóż biorę się w garść;-)

hehe piersiasta to mnie rozbawilo:) a właśnie dziś nikomu;-) dziś bardzo byłam miła.....starałam się

Gość kto?vvv
pijany krolicek zdjecie angeliny golie nie pogrązaj sie

wiesz tak kafe już działa, wraca do nas to najgorsze ;-) sama też nie oszczędzałaś krytyki, ale dziwie się, że przejmujesz się słowami takimi jak tłuścioszka, szczególnie że jak piszesz, foty nie wstawiałaś, głowa do góry, więcej dystansu :) kto?vvv uznam to za komplement :)

hehe dobra już mi lepiej:p w sumie to nie wiedziałam że kafe takie pamiętliwe ja ledwo pamiętam co kiedy pisałam:-p a to czy krytykuje czy nie zależy od moich poglądów tylko i tak samo Ci co mnie krytykują mają jakieś swoje opinię:)

ajej no, mam jeszcze jedno, podzielę się z Tobą :) Z czegoś musiał ten tłuścioszek wyniknąć, co się przejmujesz? A chłopak, no jak coś palnął ,to chyba przeprosi, nie jest taki jak mój mąż, że terazki milczenie na miesiąc, albo służbowe odzywki.

Gość agnieszka_smieszka
Głowa do góry, będzie dobrze :-) Myśl dobrze, pozytywnie o przyszłości a będzie taka jak sobie zamarzysz. To serio działa :-) Mój narzeczony gdy jeszcze młodym chłopaczkiem był, to bardzo pragnął mieć telefon komórkowy. Wziął udział w jakimś konkursie a następnie wyobrażał sobie parę razy dziennie, że w tym konkursie wygrał ów telefon komórkowy... Tak też się ostatecznie stało :-) Ja sobie do niedawna wyobrażałam, że zdążę napisać moją pracę magisterską w takim terminie, że jako jedna z pierwszych będę mogła jej bronić a następnie 15-tego maja wyjechać. Tak też się stało. No ok, wyjechać to dopiero wyjadę :-) Takie myślenie to pozytywne myślenie związane z prawem przyciąganie (law of attraction, opisane m.in. w filmie "Sekret"). Uwaga jednak z tym myśleniem, bo działa w obydwie strony - można nie tylko dobro przyciągnąć do siebie ale też zło jeżeli źle myślimy.

nie żebym śledziła Twoje wypowiedzi, ale piszę o Twoich słowach w moja stronę :P tak, ale poglądy powinny być na czymś oparte, a tu często jest się ocenianym bezpodstawnie i te opinie najczęściej powinny być ignorowane, szczególnie te na niskim poziomie :)

ten chłopak to prawie jak mąż 3lata razem.....ja wiem czy przeprosi zazdrość go dopadła o nawet nie wiem a już wiem o kolesia który ma długie kręcone włosy za ramiona krzywy nos i ogólnie jest dziwny bo podobno jakos dziwnie się na mnie patrzy....a delegacje ma ten Twój mężulek?

Nie, nie ma delegacji. będziemy się mijać i nie będziemy rozmawiać, ani cześć, ani pocałuj mnie w .... Po prostu codzienność. Kupił sobie tv na pół ściany, kombinował tak, że jemu działa tv, a mi w drugim pokoju nie. To była jedna sytuacja. Druga ,to że zaczęłam szukać swojej ulubionej szklanki, której nie było jakoś nigdzie. No i dowiedziałam się, że jestem psychiczna. A to miało zapewne taki podtekst, że nie zachwycam się bałwochwalczo jego zakupem. Wynik, nie mam telewizji, szklankę znalazłam, on śpi, a ja mu jutro wszystkie kable upierrdolę. Będzie mu nowy telewizor działać tak samo jak mi. Ty mówisz 3 lata, a ja ponad 25. Oj ,wytrwałości Ci życzę :) Nie dziwię się, że głupi zazdrośnik z Twojego, bo ktoś tam się popatrzył :)

Gość lulu 12345
do piję piwko nie pasteryzowane Zamiast upierniczać kable proponuję zrobić dobra kolację i się pogodzić żeby razem oglądać tv:) Zobaczysz jak mu kopara opadnie że nie zareagowałaś tak jak zawsze przy kłótniach;)

lulu, Ty dobrze mówisz, polać Ci piwka :) I ja bym też tak komuś poradziła :) Ja wiem, że by mu kopara opadła, to na pewno, ale ja nie umiem zapomnieć innych złośliwości i to się tak kumuluje, że mam to jedno na jutro przed oczami. To, że siedzę teraz bez tv, to, że mi powiedział - mam cię w d.. i odwrócił się na drugi bok, to wszystko i jeszcze inne niestety nie sprawia, że mogła bym tak zrobić jak mówisz. Lulu jak długo mogła byś być taka dobra i robić kolacje, uśmiechać się itp. jak ktoś Cię rani, ubliża, poniża? Kiedyś ma się dość i chce się oddać.

Gość lulu 12345
hej piwko:) Nie można zamiatać takich niedomówień pod dywan, bo to tylko narasta i z pewnym momencie zamiast uczucia będzie jeden wielki żal o wszystko! Może szczera rozmowa hm?

Gość lulu 12345
P.s. gdybym usłyszała, 'mam cię w dupie" i by się troglodyta odwrócił w łóżku dupą, to bym zabrała poduszkę i demonstracyjnie poszła spać do drugiego pokoju! Bolało by jak cholera ale kurcze trzeba też mieć trochę swojej dumy i pokazać facetowi że są pewne granice, ja szanuję ciebie a ty mnie bo inaczej to ściera i podłoga! Chociaż facet po kwadransie nie wie o co nam kobietom może chodzić? Ale trzeba pewne reguły wyznaczyć! Przepraszam za wymądrzanie ale czasem nie mogę obojętnie przejść jak czytam jaki to "pan i władca" rządzi. Jeśli Cię pochopnie osądziłam to przepraszam.