Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przegraniec jakich wielu

Zrobilem may test swojego "uroku osobistego"l

Polecane posty

Gość Major Oklahoma
Jak się ma zasobny portfel to już o nic nie trzeba się martwić, ludzie i szczęście samo wtedy do człowieka ciągnie

Gość Major Oklahoma
do Twojej wiadomości, nie mam czoła po ciemię, loki zakrywają zakola i zakrywają oczy (niestety)

Gość i tak brzydki facet szybciej
chyba do portfela ciągną a nie do człowieka

Na dzien dzisiejszy nie jestem "zaradny" (bogaty), wiec do mojego portfela ciagnie najczesciej urzad skarbowy, badz ZUS. Reszta nawet nie spojrzy w moim kierunku.

Gość Major Oklahoma
mam rozumieć, że wszystkie kobity były "nastoletnimi qre....", albo, że "nastoletnie qre..." nigdy nie dorosną?

Ostatnio taka amatorka jest moja sasiadka, co ciekawe w wieku 65 lat. Czesto mnie zaczepia i prawi komplementy. Ostatnio sie dowiedzialem, ze mam sprezysty, wojskowy chod, ktorego ponoc mozna mi pozazdroscic. Tej babie cos na mozg padlo na stare lata, ale mozna sie przynajmniej posmiac.

truizm truizm .Nie tylko nastoletnie kur,,ki , te stare też patrzą , tylko już na mniej pękaty portfel , bo uroda nie ta .

Gość Major Oklahoma
żartowałem naturalnie, nie szukam mentora w materii stosunków damsko-męskich, nie piętnuje, ani nie wychwalam ani jednej ani drugiej z płci...różni są ludzie, złych jak i dobrych można spotkać po jednej jak i drugiej "stronie muru"

Gość Major Oklahoma
i tak brzydki facet szybciej trochę racji w tym jest, no cóż każdy orze jak może, ale podstarzali faceci to co...najaktywniejsza grupa wiekowa w domach uciech

Dzieki za zainteresowanie tematem i kilka slow otuchy. Moze jak sie obudze nie bedzie tak zle. Tymczasem ide "w kimono" i zycze Wam dobrej nocy.

albo w galeriach o ile fundusze pozwalają :)Swiat na hajsie stoi, wniosek jeden lepiej byc bogatym , uroda ma wtedy mniejsze znaczenie

Gość jak ja lubiętakich młotów
A ty niby czego oczekiwałeś? Nikt się nie będzie spotykał z kimś kto mu się nie podoba. Sam nie spotkałbyś się z dziewczyną która ci się nie podoba. Chyba że jesteś takim desperatem który leci na każdą. Jak wyglądały Twoje relacje rodzinne? Bo odrzucanie wymagań świata jedzie chłopcem wychowywanym tylko przez matkę. Matka nie wymaga tak jak ojciec więc burzysz się, że ktoś inny nie kocha ciebie matczyną miłością. Może czas się nad sobą zastanowić

Gość obniz swoje wymagania
olej te laski z fotki itp. portalikow, obniz swoje wymagania i poszukaj wsrod niepustych kobiet, dla ktorych licza sie inne wartosci niz piekny wyglad i dluga fujara.