Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vixwoman

przyszłe mamusie na 2012:)

Polecane posty

hej dziewczyny:) postanowiłam napisać, bo bardzo bym chciała być mamusią w tym roku nie dam rady juz ale może uda się zasiać fasolkę:):):) mam już jedenego małego przedszkolaka czas najwyższy pomysleć o rodzeństwie:) może jest jeszcze ktoś, kto dołączy sie do mnie w oczekiwaniach na bobaska:) czekam na Was dziewczyny, razem zawsze raźniej:):)

Hej!! Ja mam w domu trzylatka i okres spoznia mi sie 2 dni. Cykle mam miedzy 30, a 32 dni,zawsze regularne. Wiec chyba moj maluch bedzie mial rodzenstwo. Testu jeszcze nie robilam. Mam gesty bialy śluz i strasznieeee bolace piersi. Co o tym myslicie dziewczyny?? :)

no to zapowiada się obiecująco:) niezapeszajmy, ale może pierwsza mamusie na 2012 już mamy:) obi mi też sie udało:(

a kiedy test zrobisz??jak 2 dni @ się spóżnia to leć do apteki nie ma na co czekać:):):)

Ja podobnie jak jak Zielona Basia.tyko mi okres spóznia się 3 dzień a odkąd odstawiłam anty cykle trwały równe 27 dni.Czekam,latam co chwilę do kibelka ale cisza.Mój mały ma już prawie 3,5 roku i jakbym była w ciąży to dwójka by była ze stycznia:)