Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ankietkaaaa12345

Ankietka do obrony dypl.: Style dokonywania zakupów produktów codziennego użytku

Polecane posty

Gość Ankietkaaaa12345

Hej ludziska mam ogromną prośbę. Muszę uzbierać jeszcze co najmniej 60 wypełnionych ankiet. Wysłałam znajomym i coś kiepsko idzie a muszę promotorce jutro coś zanieść. Pomóżcie dla was to kilka minut a ja będę BARDZO WDZIĘCZNA. Oto link do ankiety: http://www.ankietka.pl/ankieta/58642/jakie-sa-style-dokonywania-zakupu-produktow-codziennego-uzytku-w-zaleznosci-od-typu-aktywnosci.html Dziękuję z góry wszystkim :)

Gość harsh is dead
Prosz! :)

Gość żonaty_36
wypełniłem :) niestety chyba przesadziłaś - druga część ankiety z pytaniami na na które często brak jednoznacznej odpowiedzi jest za długa, za dużo "takich samych" pytań. Kiedyś byłem ankieterem i jak dochodziło do tej części to ludzie zniecierpliwieni odpowiadali byle odpowiedzieć albo mówili wpisz pan co chcesz! Potem nie chcąc wyjść na idiotę przy zadawaniu dziesiątek takich pytań kończyłem wczesniej a ankietę uzupełniałem w domu jak popadnie :))) stąd jestem przekonany, że takie ankiety jak Twoja w drugiej części można równie dobrze może wypełnić dziecko tak jak mu się podoba...

Gość Ankietkaaaa12345
Ogromne dzięki za wypełnienie ankiety !!!:) No niestety druga część jest niezależna ode mnie. Są to gotowe pytania, które mają za zadanie zbadanie stylu dokonywania decyzji. Wbrew pozorom jest to najciekawszy element, ponieważ każdy z nas inaczej podejmuje decyzje. Jeszcze nie potrafię tego odczytać z ankiety, ale jak będę analizować wyniki to się pewnie nauczę i mogę to tu umieścić.:)

Gość bukaaa
Zgadzam się z zonatym. Poza tym to pytania dla ludzi rodem z Twojego stylu. Kto z nas na codzien zmaga się z wyzwaniami, że moze tak zdecydowanie na nie odpowiedzieć. Na dodatek częśc pytań powtarza się - nie wiem czy ma to na celu weryfikacje wiarygodności wypełniającego czy pomyłka przy pracy.

Gość żonaty_36
no to jeśli o mnie chodzi to masz taki styl podejmowania decyzji, że miałem dosyć po pierwszej tabelce, zobaczyłem, że jeszcze 4 takie to klikałem jak leci nie czytając pytań :)))) mówię Ci, że większość respondentów tak robi (naprawdę sporo ankiet przeprowadzałem w domach i ludzie mieli to głębokow d...) - dopóki były konkretne pytania i różnorodne to tak a potem... tak jak wspomniałem - "wypełnij pan jak chcesz" :) zatem analiza tego jest zupełnie bez sensu!

Gość madziulllllka
proszę...

Gość jak struś
Doszłam do połowy i miałam dość. Beznadziejna t ankieta. Pytań jest za dużo. Ciągle się powtarzają. W pierwszym pytaniu odpowiedz codziennie i w ramach potrzeby może się dublować. Metodologicznie ankieta jest słabiutka.

Gość żonaty_36
żebyście widzieli ankiety "profesjonalne" od instytutów badań, które biorą od firm grube pieniądze za przeprowadzenie takiej ankiety - naprawdę czasem wstyd zadawać pytania i człowiek sam to wypełnia :)) a firma płaci kasiorę i myśli, że ma zbadany rynek bo dostanie księgę z debilnymi wykresami

Gość oleńka36
żonaty ma rację... Powypełnieniu 1 tabelki klikałam gdzie popadni. Straszna ta nakieta i chyba nic z niej prawdziwego nie wyczytasz... .... ale wypełniłam, zgodnie z prośbą...

Gość Ankietkaaaa12345
W tej drugiej części pytania się powtarzają ponieważ mają na celu zweryfikowanie jaki jest styl dokonywania decyzji osoby ankietowanej. O takie rzeczy nie pyta się w prost tylko zadaje kilka pytań aby to stwierdzić. Pytania są podobne i jeżeli na jedno odpowiem raczej tak a za drugim razem raczej nie, to oznacza że mam pewne skłonności, ale nie są one regułą. Podsumowując jest to ankieta z zakresu psychologii a one już takie są ;) Ale dzięki za starania i te pytania, bo może więcej osób się skusi i mi ankietkę wypełni:)

Gość żonaty_36
Anketko - cel może i mają, ale tak jak Ci mówimy - 90 osób na 100 olewa to i odpowiada jak popadnie - o to chodzi!!!! Wynik wtedy jest bez sensu choćby nie wiem jaki miał cel!

Gość Ankieta z dluga, pogubilam sie
po drodze i z racji dlugosci i poniewaz nie wyswietla mi czego nie wypelnilam odpuszczam te meczarnie

Gość Ankieta z dluga, pogubilam sie
Wydaje mi sie ze z racji masakrycznej dlugosci tej ankiety jesli bym czegos nie pominela co zrobilam to pewnie odpowiadalam przez pomylke w niewlasciwym miejscu zgadzam sie z przedmowca, ze zapewne z80% odpowiedzi bedzie nierzetelna z tego powodu

Gość Ankietkaaaa12345
Wiem, niestety ja ankiety nie robię dla kasy - bo wtedy to pewnie sama wym wypełniła 50 razy i to olała. Ankieta jest mi potrzebna do obrony na studiach i naiwnie mam nadzieje, że dostanę rzetelne odpowiedzi.

Gość żonaty_36
nie dostaniesz rzetelnych odpowiedzi na taką ankietę, zrobisz analizę, dorobisz do niej teorię, obronisz pracę ale musisz mieć świadomość że to wszystko co Ci wyjdzie jest nieprawdą :)

Gość Ankietkaaaa12345
Ankieta z dluga, pogubilam sie - jak się dało wysłać to znaczy, że wszystko wypełnione. Jak nie to dzięki za starania

Gość salianka
Wypełnione.Tego typu ankiety są irytujące,ponieważ sporo pytań się powtarza (ewentualnie są inaczej sformulowane).Wiem,że chodzi ci o dane statystyczne,które z nich wyciągniesz, co nie zmienia faktu,że część osób może wypełnić na pałę ze zniecierpliwienia.

Gość staszek pytalski padł
jak pokażesz cycki to wypełnię dwa razy

słowo harcerza, że wypełnię! po razie za każdego cycka

nadal mam swoją książeczkę ZHP, więc formalnie wciąż jestem, pokazuj

Gość Ankietkaaaa12345
Mimo, że ankietka ciężka to wielkie dzięki za uzupełnianie. Idzie powoli, ale 20 ankietek już mam:) Wyświetleń za to 3-4 razy więcej ;/ No trudno, rozumiem że nie każdemu się chce. Dlatego jeszcze bardziej dziękuje tym co zadali sobie tyle trudu:) A jeśli chodzi o pokazywanie, to nie ma problemu w końcu w internecie jest wszystko a nie mówiłeś, że chodzi o moje ;p

Gość staszek pytalski padł znowu
to, że to o twe cycki chodziło rozumie się samo przez się