Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość święta prawda dziewczyny

Normalny facet zainteresuje sie tylko szczupłą dziewczyną

Polecane posty

Gość święta prawda dziewczyny

Szczupła sylwetka, zadbane ciało - to kręci facetów. I nie oszukujcie się dziewczyny, to nie tak, że facet nie pies i na kości nie poleci. Owszem, kości go nie kręcą ale już na pewno nie kręcą go kobiety o gabarytach beczkowozu :o Kobieta z klasą MUSI BYĆ SZCZUPŁA ! Innej opcji nie ma.

Gość NB.
zawsze podejrzewałam, że z tymi kośćmi to jakaś ściemka :D (babcia kłamała) :) normalna kobieta zainteresuje się natomiast facetem... hmmm... może być podobny do tych dwóch po prawej :p

Gość szczerze????
a nienormalny sie zakocha :)

Gość NB.
konkretniej ten facet po lewej troszkę z tyłu jest bardziej ciachowaty :D

Gość viviviia
nie wiem jak jest z facetami ale kobiety raczej wolą (może nie grubasa) ale faceta w ktorego mozna sie wtulic, chudzielce raczej maja przerąbane

Gość NB.
mów za siebie :D ja tam wolę wysportowanych chudzielców ;) bez brzuchola zwisającego znad paska

Gość gerber:):):):)
a co to znaczy normalny???ja nie rozumiem.dla kazdego jest to cos innego wiec nie gadaj tak.mam koleazanke ktora przy wzrscie 158 wazy 80 kg i ma faceta nawet ok.a ja mam 175 wzr waga 69.i co sama!!!! wiec nie ma na to reguly. kiedy jak mialam 20 lat tez tak myslalam ze najwazneijsze to byc zgrabnym zadbanym;ale teraz wiem ze to nie tedy droga

Gość racjonalistka!!!!!!
facet nie powinien mieć grama tłuszczu tylko mięśnie, o takiego normalnego faceta chdzi, żeby tłuszczu nie miał. I obowiązkowo przynajmniej 185 cm wzrostu inaczej to gówno nie facet!!!!

Gość gerber:):):):)
oj racjonalistka!!!! smiac mi sie chce z twojego pogladu. a jak bedzie mial 183 to odpada hahahhaahah!!!!