Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddddd

jak myslicie czy............?tak mozna?

Polecane posty

Gość dddddd

jesli jest 26 stopni to moge ubrac dziecku 8miesiecznemu krotkie spodenki i body krotki rekaw i chustka na glowie i cienkie skarpetki i tyle...?/ DZIECKO SIEDZI W SPACEROWCE

Gość odpisujcie na takie rzeczy..
dziwi mnie ze czesto na glupoty ludzie odpisuja a jak ktos pyta o rade to cisza.... ehhh no więc dziecka nie ma co przegrzewac tak jak dorosli chodza juz w krotkich rekawkach, spodenkach, spudnicach itp to dzieci tak samo. wczoraj widzialam jak kobieta z takim ok 5 miesiecznym maluchem byla i byl w pampersie i koszulce z krotkim rekawkiem a bylo wlasnie jakies 25stopni

Gość sdfgfghbfghfghftgh
nie. powinnaś założyć mu rajtuzy, długie spodnie, bluzę z długim rękawem, wełniane skapety i czapke :O

Gość to zależy od tego
no pewnie, że możesz :) tylko weź jakąś bluzę na zapas jak wychodzisz na dłużej w razie czego :) nie ma co przegrzewać dziecka jak widzisz, że mu ciepło to ok.

Gość jasne ze tak ...nie wolno
dopuścić aby siedziało w wózku spocone .W razie czego zabieraj do torby jakieś cienkie spodenki i jak sie zmieni aura to zakładaj ... U nas od tygodnia słońce daje czadu i ja swojego 2 latka rozebrałam do majtek i koszulki to wszystkie babcie i ciotki omal mnie nie zjadły .Ale ja nie zwracam na to uwagi ...a moja szwagierka wypuszcza dziecko na dwór w grubych spodniach dresowych ,bluzie i jeszcze kamizelke z polaru mały biedny czerwony jak rak i mokry ...ale nie przegadam ...szkoda mi dzieciaka .Mój lata jak szalony i nie choruje a tamtego ciągle gdzies przewieje no bo jak zapocony to byle wiaterek i wystarczy powiem ci zebyć słuchała swojego instynktu ...🖐️