Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kerraloooo

Kiedy polscy faceci zaczną się fajnie ubierać ? :/

Polecane posty

Gość Jamjestemja
Haha. :D :D :D zwariuję z wami, podszywek mój kochany obraza innego podszywa.. :D

Gość Jamjestemja
;)

Gość Jamjestemja
Moja. kochana tylko czasami w bramie wywoluje w swym ponetnym ciele eksplozje rozkoszy ;)

Gość Jamjestemja
Haha. ;) Oj, kręcisz, kręcisz ;) Jam nic nie rozpalam ;)

Gość phiiiii
Regres ""Problem jest taki, że mało która laska jest tak ładna ja Alba." a tym bardziej jak Megan Fox"" ja akurat do fanek urody Megan nie należę, i moim zdaniem Alba jest o wiele ładniejsza, a już nazywanie swego czasu Megan nową Angeliną uważam za obrazę dla Angeliny. Angelina (zanim zrobiła się tak strasznie chuda) to jeżeli chodzi o urodę absolutna klasa sama dla siebie.

Gość Jamjestemja
Rozpalasz. mnie do granic czerwonosci za kazdym razem kiedy mam zaszczyt z Toba pisac , a kazda chwile bez Ciebie to meka nie do opisania...

Gość Jamjestemja
Oj. :) To czysta przyjemność wyobrażać sobie, jak mówisz to do mnie, patrząc mi w oczy...

Gość Jamjestemja
O. niczym innym nie mysle , niczego innego nie prgne jak tylko moc spojrec Ci w oczka anielkie i utonac w Twym paralizujacym spojrzeniu....

Gość Jamjestemja
Objęcie. cię w moim ramionach jest niemal jak narkotyk...

Gość Jamjestemja
Kazdy. jeden Twoj oddech kiedy jestes do mnie przytulona to jak dar od Boga becenny....Chce aby ta chwila trwala wiecznie niczego tak nie pragne jak CIebie....

Gość Jamjestemja
Oj. Kochanie, ja już muszę lecieć. Wiesz, gdzie masz do mnie pisać ;) :** buziaczki

Gość Jamjestemja
:(((

Gość converse all star
To może napiszę jak ja się ubieram. Jeśli jeżdżę na rowerze albo uprawiam jakiś sport, to zakładam bluzę z kapturem. ...a tak na co dzień to zależy od pory roku. Przykładowo teraz zakładam zawsze koszulki polo, t-shirty. Bardzo lubię chodzić w sportowych marynarkach, pod spodem jakiś t-shirt z ciekawym nadrukiem albo koszula. Do tego dżinsy o prostym kroju i czarne sportowe buty (lub ewentualnie trampki). Żadne rurki, dzwony nie wchodzą w grę. Lubię też chodzić w koszulach z długim rękawem, czasami w jakiś swetrach. W garnitur ubieram się rzadko, tylko jeśli muszę. Ostatnio do pracy ubrałem się tak: ciemnoszara sportowa marynarka, pod spód biały t-shirt z nadrukiem, ciemnogranatowe proste jeansy, a na nogi oczywiście trampki.

Gość gkjgk
fajnie ubrany polak to rzadkość. Dawno nie widziałam. Przeważnie dzins, adidas, bluza z kapturem, wszystkie ciuchy za duże, fryzura na jeżyka i dziary na połowie ciała a i jeszcze złoty łańcuch na szyi. Tak się ubierają w 90% polscy panowie. Polki maja o wiele lepsze wyczucie smaku i stylu

Gość gość
90% Polaków?W jakiej Polsce Ty żyjesz.Bo nie spotkałam jednego takiego delikwenta.

Gość gość
"fajnie ubrany polak to rzadkość" x A co to znaczy fajnie? Czarna koszula, czarne spodnie i czarne skórzane buty to już nie fajnie? Trzeba jak klaun sie odwalić aby było ... fajnie? Weź się za robotę.

Gość Kinda

Ostatnio wybierałam marynarki w noor.pl z moim facetem. I maja tam naprawdę fajny wybór. A do tego te męskie ubrania są dobrej jakości i ładnie uszyte. Udane są to zakupy!

Gość Maczo

A kiedy Polki zaczną się ubierać kobieco tzn. ...enki, spódniczki, buty na obcasach, a nie wszystkie na jedną modłę czyli dżinsy jak chłop, leginsy, byle jaka koszulka i jakieś zyebane baleriny? Każda polka jest klonem drugiej

I kiedy przestaną odrysowywać brwi od szklanki farbą olejną?

Gość Maczo

I do tego latem każda, ale to każda nosi ciemne okulary zasłaniające pół ryja

Gość Maczo

No i każda ulega modzie na te zyebane tatuaże

Gość ..t
48 minut temu, Gość Maczo napisał:

A kiedy Polki zaczną się ubierać kobieco tzn. ...enki, spódniczki, buty na obcasach, a nie wszystkie na jedną modłę czyli dżinsy jak chłop, leginsy, byle jaka koszulka i jakieś zyebane baleriny? Każda polka jest klonem drugiej

I kiedy przestaną odrysowywać brwi od szklanki farbą olejną?

Dołączam się do pytania!

46 minut temu, Gość Maczo napisał:

I do tego latem każda, ale to każda nosi ciemne okulary zasłaniające pół ryja

Dokładnie, jak mnie to wqurvvia.

30 minut temu, Gość Maczo napisał:

No i każda ulega modzie na te zyebane tatuaże

Dopisałbym jeszcze kiedy powyciągają kije z d u p y?

Gość Gość

A jak wszysykie bedziemy nosic ...enki i szpilki to nie bedzie na jedna modle?

Gość Lorenzo01

Obecnie jest moda na te zwezane przykrotkie spodnie i szczerze mowiac w zyciu bym tego nie wlozyl.