Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam_dosc_bolu

Jak zmniejszyc bol?

Polecane posty

Gość mam_dosc_bolu

Od jakeigos czasu dopada mnie silny bol glowy, trwa okolo 2 godzin. slyszalam ze tabletki przeciwbolowe moga niszczyc zoladek dlatego staram sie ich nie brac... z drugiej strony nie wiem czy to prawda bo przeciez sa ogolnodostepne i tyle osob jezazywa...Nie wiem jak sobie radzic przy takich silnych bolach, glowny moj problem to mocno pulsujace skronie...poradzcie cos

Gość ból głowy - może
ciśnienie wtedy masz za wysokie? myślę, ze powinnaś skonsultować się z lekarzem, zrobić ewentualnie jakies badania. Ból głowy moze oznaczać równiez problem z oczami

Gość toooooooooomasz
Przeciwbólowymi sobie można mocno żołądek podrażnić, jeśli przyjmuje się je w zbyt dużych ilościach. Spróbuj kłaść się w ciemnym pokoju, przy wyłączonym telewizorze...mi to zawsze pomaga, bo dodatkowo przy bólu mam bardzo wrażliwe oczy i słuch. Najlepiej jeśli byś się oczywiście zgłosiła do lekarza, bo takie leczenie przeciwbólowymi.... daje tylko chwilową ulgę, a ból i tak będzie powracał, bo organizm się do proszków przyzwyczai.

Gość kkkjkkkk
no migrene pewnie masz....wspolczje

Gość ból głowy - może
dwie godziny bólu to nie migrena. Zwykle trwa to dużo dłużej, cały dzień, dwa lub nawet trzy dni

Gość kkkjkkkk
ale moim zdaniem jak sie komus powtarza to nie jest to zwykly bol?

Gość mam_dosc_bolu
Cisnienie czasem mierze ale raczej mam w normie. Faktycznie jestem troche bardziej wyczulona na dzwieki tzn. mam wrazenie jakby telewizor byl za glosno....bardzo tez mnie draznia wszystkie zapachy. ostatnio musialam nawet wyrzucic taki olejek zapachowy z lazienki....bo mialam wrazenie ze jeszcze bardziej mnie od tego boli :((

Gość znawcy...
ja nie mam boli 3dniowych , tylko tez krotkie a intensywne... lekarz tez stwierdzil migrene wiec niech mi nikt nie mowi, ze to musi caly dzien trwac

Gość migrenowiec
Powiem Wam jedno, migreny ani mocnych boli glowy nie można leczyć samemu. Najlepiej pokazać się lekarzowi, który zleci odpowiednie badania i dobierze indywidualnie leczenie. Migreny mogą być różne i różnie się je leczy.