Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

independet91

koleżanki są ważniejsze niż ja :(

Polecane posty

Mój chłopak jest bardzo towarzyski, ma wielu znajomych oczywiście najwięcej ma koleżanek. Kiedyś poszedł z internetową koleżanką na spotkanie a mi powiedział że jak się nie podoba to żegna. Ostatnio kazał się pocałowac koleżance A. w policzek, ta koleżanka się w nim kocha i to już od dawna, pyta się czy chciałaby być z nim, zapytał się jej koleżance U. czy ona by chciała wszystko przy mnie...dorosły facet a goni po chodniku koleżankę...nawet na wypadzie nad jezioro przyprowadził koleżankę, nie był to wypad we dwoje bo było nasze kuzynostwo które jest ze sobą ale to nei zmienia faktu że on zawsze musi coś wykombinować, zawsze jest jakaś koleżanka, zawsze jakieś głupie wpisy, smsy tylko że to powinien ze mną tak pisać a nie z koleżankami. Nawet powiedział że nie zrezygnuje z koleżanek i że ja nie mam mu ich zabierać. Ciągle się o to kłócimy, ja mam dość myslę o zerwaniu:( jesteśmy razem już dość dlugo...poradzcie coś :(

Gość ttettoo
nieźle się ustawił chłopaczek :D

Gość szczerze????
jesli by cie kochał to by odstawił kolezaneczki, no chyba ze by wczesniej z toba szczerze porozmawiał ipowiedział ze one to tylko kolezanki a jest z toba i z toba chce byc dalej, przystopuje troche jesli cie naprawde kocha. Dodatkowo nie zabraniaj mu miec znajomych bo sama tez przeciez masz wiec nie widze w tym nic złego. Wiem ze sie martwisz ale nie ma o co (jesli cie zapewni i szczrzez pogadacie :)) jesli cie kocha to ci to powie, nadal oczywiscie bedzie miał kolezanki bo to chore zabraniac komus miec znajomych ale napewno przystopuje i nauczy sie stawiac granice bo bedzie wiedział co jest dla niego wazne :)

Gość biallllka
wspolczuje - ja bym nie wytrzymała tego.. mówie NIE jego "koleżankom" JA jestem jego dziewczyną i kropka. Inne won

nie zabraniam mu mieć koleżanek tylko że jego kontakty są za bliskie, wiele razy o tym gadaliśmy ale on nie umie przystopować, według niego wszystko jest tak jak byc powinno. Ryczeć mi się chciało gdy kazał się pocałować koleżnace w policzek przy mnie a potem odrazu pyta się czy ona chciałaby z nim być gdyby nie ja...

Gość to nie jest normlane
jemu jest tak wygodnie, lubi jak go faworyzuja. widocznie jest malo dowartosciowany. to debil jakis chyba. zostaw go w pizdu. ja bym dawno olala. skoro jestes ty i kolezanki.. to niech spierdala do nich.

Gość nbvhgvj
jeju zostaw go! wyjdziesz na łatwa przy nim ;d komedia.. jak ty tego nie widzisz ze on cie nie szanuje?!

Gość pitulinka
Boze, dziewczyno, dziwie sie, ze ty z takim kolesiem jestes. Kolezanki, kolezankami, ale on tu wyraznie z nimi flirtuje i to przy tobie, czyli ma za nic twoje uczucia do niego. I jeszcze ten tekst, ze jak ci sie to nie podoba to zegna - nie oszukuj sie i nie marnuj zycia przy takim idiocie. Zostaw go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

myśle coraz powazniej o tym, pomysleć że chciałam za niego wyjść:( bo jestesmy zaręczeni ale miedzy nami. Mówi ze chce ze mną zamieszkać a za dwa lata się ze mną ozenić. ehh ;(

Gość pitulinka
Jesli ty w to wierzysz to jestes strasznie naiwna i zdesperowana. Dziewczyno, OBUDZ SIE!!!!!!! Kopnij go w dupe, zanim on cie jeszcze bardziej upokorzy. Na 100% wszyscy jego znajomi i nawet kuzynostwo sie z ciebie nabijaja jaka ty naiwnie w niego zapatrzona, a on cie robi jak chce. Szkoda Cie.

Gość hahagafsdsds
bozesz jakas ty glupia

no wypraszam sobie...tutaj udziela się rad a nie wyzywa od głupich itd. Myśl o zerwaniu chodzi za mną już dość dlugo, ale wiadomo trudno jest się rozstać. Nigdy to nie jest łatwe...

15:02 pitulinka Jesli ty w to wierzysz to jestes strasznie naiwna i zdesperowana. nie wierze, bo widze go nie jako dorosłego faceta, który przeżył swoje jak on to mówi i myśli o związku trwałym, o małżeństwie tylko jako dzieciaka...

Rzuć gnoja w cholerę, pókiś młoda. Nie użalaj sie nad sobą, tylko racjonalnie powiedz "NIE" takiemu traktowaniu. I już