Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffdgfdfgdfgfgdfgfdg

bezrobotny w mojej rodzinie leci na zagraniczną wycieczkę

Polecane posty

Gość ffdgfdfgdfgfgdfgfdg

z biurem turystycznym z rodziną, a my pracujemy i nas nie stać, bo nas nikt nie sponsoruje. Jemu wszyscy dokładają do wszystkiego, wujki, ciotki, babki i ma ładną kasę, a nas uważają za bogaczy bo przecież pracujemy :O

Gość może go lubią
Jak sobie zarobili to moga rozdawać komu im się podoba, nawet i bezrobotnemu.

Gość ffdgfdfgdfgfgdfgfdg
no tak ale gdzie tu do cholery sprawiedliwość w tej polsce tuska?

Gość bukaaa
U mojej siostrzenicy w klasie jedna dziewczynka dostała książki za darmo, a potem przez 2 tygodnie nie chodziła do szkoły, bo poleciała na wakacje do Egiptu.

Gość nie ma sprawiedliwości
mojej znajomej rodzice wybudowali dom, a ona teraz zadziera nosa, bo mieszka w domu, a nie bloku z kredytem :D:D a tajemnica poliszynela jest, że jej ojciec kradł ile wlezie za komuny, bo pracował na magazynie z drogimi towarami :D grunt to nie miec skrupułów

Gość o znam to ...........
oboje z męzem cięzko pracujemy żeby coś mieć, owszem mamy dom i dobry samochód ale to było za cenę cięzkiej harówki. Moja siostra opindalała sie przez pól swojego życia. Pracuje dopiero od 7 lat a ma lat 43. Ostatni usłyszałam od mojej mamy, że chce zapisać mojej siostrze mieszkanie bo ona taka bidulka:O a ja przecież mam z czego żyć. U nas zawsze pochwala sie nierobów , za to Ci co uczciwie pracuja powinni sie zaharować na śmierć.

Gość fanka Kingusi_124
jak jesteście debilami to tyrajcie, ważne by umieć się ustawić w życiu, by się nie narobić a zarobić, a reszta naiwnych matołów niech tyra dniami i nocami :D

Gość nie ma sprawiedliwości
o znam to, to zupełnie jak moja teściowa i jej córeczka! całe życie pracowała za najniższa krajową i pozwalała się utrzymywać jakimś fagasom, a jak przyszło co do czego, kłopoty, to do mamusi pod spódnice, baba 40 lat :D i co? pewnie dostanie mieszkanko, bo ona taka zabidowana całe życie, nic jej się nie układa. tylko jak miała dzianego fagasa, to zamiast korzystać, robić kursy, prawo jazdy, czy zapisać się na jakieś studia, to co tydzień nowa torebka za kilkaset złotych, buty, itp :D a teraz te buty już niemodne i leżą :D:D niektórzy to cale życie mają z górki :)

Gość cóz fanko Kingusi
może sama jestes debilem skoro masz takie poglądy:) Może bedziesz miała szczescie w życiu i trafisz na takich samych co TY:P

Gość i jeszcze jedno fanko Kingusi
przez takich jak TY ludzie, którzy potrzebuja np pomnocy dla swojego chorego dziecka na operację nie moga zebrac pieniedzy, bo własnie kiedyś ktoś taki jak Ty nabrał ich.

Gość grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
Bagdad Cafe --> popieram na calej linii.... sredniacy zawsze w doope dostaja : za biedni na spokojne, dostatnie zycie a za bogaci na to zeby im ktos zechcial pomagac :P

Gość jaka tu niespawiedliwość?
Sprawiedliwie według Was byłoby, żeby ciotka i babcia nie dawały swoich własnych pieniędzy komu chcą, tylko temu, kto jest uczciwszy i więcej zapracował w swojej pracy niezwiązanej nijak z babcią? Czy może sprawiedliwie byłoby, gdyby ciocia chcąc za własne zarobione pieniądze zasponsorować wycieczkę jednemu krewnemu musiala obowiązkowo pod groźbą więzienia zasponsorować identyczną innym członkom rodziny? Zajebiste macie poczucie sprawiedliwości. No i jak zwykle wina Tuska, bo w końcu powinien zmusić ciotkę i babcię żeby wujkowi nie dwały.

Gość no pochwała lenistwa i cwaniac
twa. Owszem ciocia sobie moze dawać komu chce ale postepowanie cioci nie jest sprawiedliwe.

Gość bezrbotna bez prawa do zasilku
ja jestem bezrobotna i tez jezdze na wakacje. Nikt mi na to nie daje. Pracujac odkladalam pieniadze, wlasnie na wyjazd. Wszyscy wokolo sie pytali skad mam na wakacje? Czy od kogos dostalam? NIE. Bo ja nie mam w rodzinie takich dobroczyncow, sama ciezko pracowalam, odlozylam i wyjechalam. dodam jeszcze ze nigdy nie mialam zasilku z urzedu pracy.Odmowilam sobie wiele rzeczy by miec na ten wyjazd.

Gość no pochwała lenistwa i cwaniac
kazdy ma prawo jechac na wakacje. Skoro jedziesz za swoje to chwała Ci za to:)