Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgsdgsdgsd

ja pie... - dowiedziałem się ile zarabiają policjani i jakie mają emerytury

Polecane posty

Gość kobietka policjantka
smiac mi sie chce a zarazem wkurzam sie bo ludzie tak to gadaja.wyzywaja policje a jak sie dowiedz ile zarabiaja i o emeryturach to od razu ja cche do policjii. moim zdaniem trzeba to przedewszystkim lubic co sie robi.bo inaczej to jestes nie wydajny i tyle.

Gość khagern
fajne jest to ze po 15 latach na emeryturke u mnie mieszka taki kolo juz jest na emetyturze a nawet wlosy mu nie zaczely siwiec

Gość policjanttt
a ty kobietka to w jakim wydziale pracujesz

prewencja.ale nie narzekam' a Ty?

jeśli przeżylbyś te pierwsze 5 lat :) Zazwyczaj jadą po tobie jak po łysej kobyle. Znam wiele osób w moim wieku, które pracują w Policji. Poza tym jak lubisz się napić to zapomnij. Każda informacja o tym, że coś zrobiłeś po pijaku (po pracy! nie w trakcie!) jest zagrożeniem, ze wylatujesz z roboty. A jak chcesz mieć wysoką pensję to na pewno nie jako krawężnik, trochę więcej musisz z siebie dać. Jak JP2 przyjeżdżał do Polski "pielgrzymi" napierdalali w policjantów butelkami i koktajlami. Nadal chcesz się użerać z debilami na stadionach? nadal chcesz uczestniczyć w ochronie manifestantów?

Gość nina m
do policjantt- pamiętam że było pytanie na MS o wrażliwość,wg ciebie policjant powinien być wrażliwy czy raczej nie? czy to że nie mam rodziny mnie dyskwalifikuje? mam 28 lat i jestem panną, nie mam dzieci a o rodzinę też pytała mnie pani psycholog, myślałam że to nie ma znaczenia

Gość policjanttt
ja tez prewencja według mnie policjant powinien byc wrazliwy na krzywde ludzka co do rodziny to wydaje mi sie ze to nie powinno miec znaczenia

policjantt - a gdzie w jakiej miejscowisci? n

Gość policjanttt
warszawa bielany

Gość sgdfsgfdsgsdf
"Jak JP2 przyjeżdżał do Polski "pielgrzymi" napie**alali w policjantów butelkami i koktajlami." a to butelek już nawet sprzątnąć nie łaska? w dupach się panom policjantom poprzewracało??