Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bohemian guy

Cala prawda o dziewczynach.

Polecane posty

Gość bohemian guy

Prawie wszystkie wygladacie tak samo. Prawie zadnej roznicy. Na ogol wlosy do ramion z (koniecznie) grzywka na bok, czarne lub brazowe, ciemne oczy, opalona skora, wzrost ponizej 160cm, chude jak patyki. Zobaczcie same. http://www.voila.pl/154/h76y6/index.php?get=1&f=1 Na ulicy widze same takie bajery. Sam mam 23 lata i chcialbym dla odmiany zobaczyc jakas fajna oryginalna dziewczyne. Na przyklad taka jak ta: http://www.google.co.uk/imgres?imgurl=http://birthdaysignificance.com/wp-content/uploads/2010/05/claudiaschiffer.jpg&imgrefurl=http://hollywood-starswallpapers.blogspot.com/2008/09/claudia-schiffer-hot-wallpapers.html&usg=__TZvGKBVSO-cHyXjX_b_sUWvxhls=&h=489&w=640&sz=39&hl=en&start=28&sig2=WlzYHWuDq94Y8qYbHq6RlQ&zoom=1&tbnid=he1cwZIXfn00RM:&tbnh=165&tbnw=206&ei=rVnKTY-RBIKo8APG-dTVBg&prev=/search%3Fq%3Dclaudia%2Bschiffer%26um%3D1%26hl%3Den%26sa%3DN%26biw%3D1579%26bih%3D674%26tbm%3Disch0%2C266&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=917&vpy=403&dur=2346&hovh=196&hovw=257&tx=112&ty=66&page=2&ndsp=25&ved=1t:429,r:5,s:28&biw=1579&bih=674 No i gdzie szukac???????????????????????

Gość bohemian guy
Skopiujcie ostatni link i usuncie spacje z niego. To jest ideal kobiety.

:) JAK TEZ PODOBNO WYGLADAM INACZEJ NIZ WSZYSTKIE..TAKA JUZ JESTEM. CZESC MOWI ZE BRZYDKA, CZESC ZE B.LADNA JESTEM.

Gość uri boykaaaaa
mam tak samo stary :) niestety w polsce są tylko zwykłe wieśniary z brzydkimi mordami i przebarwieniami na ryju ubierajace sie w jakichś H&M Zarach czy innych sklepikach dla plebsu i to jeszcze te niby lepiej ustawione :D wszystkie maja jednakowy gowniany styl jednakowe psychiki, jednakowe skóry spalone na solarium i jednakowe mordy robiące dziobek :o Dla takie prawdziwego faceta jak ja nie ma tutaj odpowiedniej kobiety bo wstyd pokazywać sie obok takeij wsiury która nic sobą nie reprezentuje

Czepiasz się :P Poza tym Twój opis (brązowe włosy, przedziałek na bok itd) rzeczywiście pasuje do wielu kobiet, ale nie winię cię...przecież pewnie nie wiesz, co to są odcienie brązowego i, że to najczęściej spotykany kolor włosów w polsce :P

Gość bohemian guy
Mam 23 lata a marze o babce lat 30 dziewczyny w moim wieku jakos mnie nie pociagaja. Czy to ze mna jest cos nie tak? Po prostu wszystkie sa na jedno kopyto. :(

Jakoś ja widzę pełno blondynek, rudych i innych na ulicach, wcale nie ma tak wiele "czarnul" zwłaszcza że większość polek i polaków ma niebieskie, a nie brązowe tudzież czarne (!) oczy.

Gość Asmena
ta blondynka ma być oryginalna? chyba masz błędne pojęcie oryginalności słonko....

hehe ja mam czarne włosy z grzywką na bok, ale taka chuda nie jestem ;) a w polsce to raczej widywałam farbowane blondynki, od telnionego (prawie białego) do wszelkiego rodzaju pasemek.... ja mysle ze kobiety w polsce maja wiecej do narzekania jesli chodzi o wygląd płci przeciwnej...

Gość zzz111
Widzisz takie bo za takimi sie ogladasz i do takich miejsc chodzisz

Każda dziewczyna jest inna . Jeśli którejś podoba się grzywka na boku to sobie ją zrobi i nie obchodzi ja to ze setyki mają tak . Ma się inaczej ubierac bo juz inne są tak ubrane no sory ale to jest głupie. a z tym wzrostem to troche się pomyliłeś . i z tym ze chude jak patyki . Oj nie każda tak wygląda jak opisujesz . Ja np Mam włosy prawie do pępka kręcone tzn fale - ciemny bląd , zielone oczy ...