Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneks..

Problem z dziewczyną, tematy intymne..

Polecane posty

Gość Aneks..

Mam problem, moja dziewczyna nie goli sobie okolic bikini... ja uwielbiam strzelać minety ale nie wiem jak powiedzieć jej żeby se wygoliła/wydepilowała .. jakieś pomysły??

A bardzo się obrazi jak powiesz jej wprost?? Bądź delikatny, powiedz "Skarbie, jesteś śliczniusia, ale miałbym prośbę, abys wydepilowała bikini bo będzie to dla nas obojga większa przyjemność" No nie wiem, ja bym się nie obraziła, chociaż nie mam tego problemu

A bardzo się obrazi jak powiesz jej wprost?? Bądź delikatny, powiedz "Skarbie, jesteś śliczniusia, ale miałbym prośbę, abys wydepilowała bikini bo będzie to dla nas obojga większa przyjemność" No nie wiem, ja bym się nie obraziła, chociaż nie mam tego problemu

Gość chyba nie wiesz co to okolice
bikini, to jest linia przebiegająca wzdłuż majtek od bikini, żeby włosy spod majtasów nie wystawały, mimo że reszta będzie zapuszczona, wnioskuję że twoja panna nie goli sobie piczy

Jezeli nie mozesz jej normalnie powiedziec, zeby sobie piczke ogolila bo CI wlochy wchodza do buzi to poloz recznik na lózku, polóz babe na reczniku, wez maszynke i zrób porzadek! Ogol jej wloski na kszatl serduszka i powiedz, ze to prezent od Ciebie, zeby myslala o tobie jak tylko popatrzy na swoja piczke.