Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba mi zaimponował

nie wiem czy one jest normalny

Polecane posty

jestem na początku znajomości z chłopakiem starszym ode mnie 9 lat, ostatnio przytulaliśmy się do siebie, chciałam go pocałować, On chyba też chciał, ale stwierdził że to jeszcze za wcześnie i lepiej abyśmy poczekali z pocałunkiem w usta, gdyż ten świadczy o zakochaniu itd, a on chce być pewny tego stanu:) sama nie wiem co o tym myśleć, napewno mu się podobam, a on nie chciał pocałunku tylko mnie przytulał,, spokałyście się z czyms takim?

Gość hahagafsdsds
poszukaj mlodszego, za stary jest :O widac ze juz znudzony pocalunkami, pewnie mial juz niejedną, ja bym sie brzydzila takiego

a właśnie że nie - znam go dość dobrze, był w trzech związkach, w tym dwa bdość krótkie i bez znaczenia, a jeden poważniejszy... nie jest jakimś casanovą, który wszystkie dziewczyny mial

Gość hahagafsdsds
czyli spal juz z trzema laskami, ja bym sie brzydzila. ejstes mlodą dziewczyną, psozukaj naprawde kogos wartosciowego.

wszyscy chcą mnie tylko przelecieć, a on jakoś inaczej do tego podchodzi i to mnie zaskoczyło, sama nie wiem co o tym myśleć...

Gość hahagafsdsds
dziewczyno to tylko pozory. tez takiego znalam, starszy ode mnie, niby porzadny wartosciowy a potem wyszlo szydlo z worka. sama zobacz, trzy kobiety juz wykorzystal i zostawil, tak samo bedzie z toba.

Gość Nie słuchaj tego powyżej
Nie zawsze tak musi być! Nie raz facet w późniejszym wieku się zakochuje, bo w przeciwieństwie do większości nie szuka panienki do ruchania, a przyszłej żony i matki swoich dzieci! Nie każdy ma nasrane w głowie, niektórzy myślą trzeźwo!

Gość szczerze???
a to on je zostawił czy one jego? ile masz lat? i jak długo sie znacie?

nie wiem jak było z Jego dziewczynami - nie rozmawialiśmy jeszcze o tym, mam 21 lat, On 30 - mieszkamy jakieś 7 km od siebie, dotychczas nie zwracałam na Niego uwagi, od jakiegoś czasu jest inaczej, inaczej na Niego patrzę, przez inny pryzmat