Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aduśka6

Najbardziej zwarioane miejsca w których uprawialiście seks!

Polecane posty

Gość Aduśka6

Piszcie:-D

Gość aaaale urwał!
Ja miałem przygodę w saunie. Dość niebezpieczne ale za to jaki efekt był:-D

Gość on z tą pierwszą
a ja robiłem dość zaawansowaną "palcówkę" na trawniku pod PKiN, ludzie przechodzili wokół i nie wiem czy nie widzieli czy nie pokazywali po sobie że widzą... ale droga do mieszkania autobusem była po tym dla niej mimo wszystko chyba męczarnią większą niż dla mnie...

Gość kurcze a ja
zrobiłem to z moją dziewczyną w parku na ławce:-) Powaga, ona była w spódniczce, usiadła na mnie i tak fajnie, rytmicznie się poruszała:-D Wspaniałe to było, fajnie, że teraz jest ciepło, trzeba to powtórzyć

Gość ertejrjtrj
do aduska dzis wieczorem w parku na lawce;P:)

Gość bzykanie to moja pasja
zrobiłem to z moją dziewczyną w parku na ławce Powaga, ona była w spódniczce, usiadła na mnie i tak fajnie, rytmicznie się poruszała Wspaniałe to było, fajnie, że teraz jest ciepło, trzeba to powtórzyć My tak robimy regularnie.. ponadto z bardziej zwariowanych to jeszcze w kosciele, w jeziorze- w ciagu dnia w wakacje, na cmentarzu :P hehe, w pociagu duzo by pisac ;)

Gość fireworkOna
bzykanie to moja pasja na cmentarzu??? o przegięcie nie ładnie nie ładnie rozumiem pociąg czy ławkę bo wiem że fajnie :D

Gość glaerjusz
w mojej dupie raz sie ruchaliśmy... fajnie było tylko mnie potem plecy bolaly bo trzeba sie mocno zgiąć...

Gość pretensjonalna_
wszystkie miejsca jak to tylko możliwe. w samochodzie na parkingu, na weselu, w kuchni na stole, w kuchni na przyjęciu urodzinowym w wynajętej sali, w różnych klubach, na łące, na trawniku w parku, na działce, na dachu na środku osiedla, na plaży, pod namiotem, w pokoju ze śpiącymi koleżankami... ;)

Gość dknbaIUJKhndcxa
W namiocie przy znajomych ,w szatni szkolnej (kiedy jeszcze chodzilismy do szkoly) w lazience ,gdy cala rodzina byla w domu ,tez w namiocie gdy ale tym razem gdy obok spala(choc nie wiem czy na pewno) dziewczyna na zaboj zakochana w moim mezczyznie ,w moim miejscu pracy ,na podworku miedzy blokami ,w lesie i moglabym wymieniac w nieskonczonosc :)

Gość ChainsAndWhipsExciteMe
park,las,szkoła,piwnica, klatka schodowa http://bd1753.mojasonda.pl sonda dot. seksu oralnego.

na lace obok stacji pkp gdy przejezdzal pociag-wszystko bylo widac,za krzakiem na osiedlu obok chodnika,pociag gdy obok spali?znajomi,samochod,spontaniczne lody na imprezach,w pubuch...

na lace obok stacji pkp gdy przejezdzal pociag-wszystko bylo widac,za krzakiem na osiedlu obok chodnika,pociag gdy obok spali?znajomi,samochod,spontaniczne lody na imprezach,w pubuch...

Gość poruszenie_W_bokserkach
łóżko :D

Gość myaka
A ja bym chciała tu i teraz, tylko nie ma z kim.... A odpowiadając na pytania: pare razy łąka gdzieś daleko, podczas spaceru; knajpy różnorakie; w samochodzie; w różnych miejscach; ale chyba zgodziłabym sie na prawie wszystko :)

Gość dino bota
Palcówka w autobusie, palcówka w McDonaldzie, szybki seksik na kiblu w urzędzie.