Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ale sie wkurwiłam,,,

Sprzeczka z kierowcą autobusu-kto miał racje?

Polecane posty

Gość antypoślizgowa .
diabeł w tobie siedzi skoro tak reagujesz na katolickie radio ! masakra.

Gość Ochydna jesteś zdesperowana
ja pierdole jaka morad na zdjęciu zdesperowanej żony, ty leczysz się psychhiatrycznie bo wgladasz jak gremlin, nie wsytawiaj wiecej swoich zdjęć bo mnie przeraża twój ryj :( Charakter tez masz podły i wredny jak sama piszesz ze bys pogłosila na maxa radio

Gość masz rację autorko
ja cię rozumiem, napisz na bęcwała skargę, za zmuszanie cię do słuchania tej stacji i przede wszystkim za niekulturalne zachowanie. RM może sobie po pracy słuchac w domu. Powodzenia!

Gość antypoślizgowa .
rozuiesz ją ją diabeł optał !

Gość 11211111
pojebany facet , a ta zona to pierdzieli jak potłuczona, boszee kobieto ogarnij sie ze swoja zawiścia i wredotą

Gość fgffffdsryrt
mniwe tez nieraz wkurza jak kierowca pusci glosno jakies chujostwo ale zwykle siedze cicho, bo wiecej niz godzine, a max 3 nie jade ja poprosilabym o kompletne wylaczenie, z racji bolu glowy .... Mysle ze nie mylisz sie, R ma-ryja tez bym nie zniosla Powinnas zadzwonic albo napisac skarge Mnie nie chodzi o R M. ale jesli nei chce sluchac zetki bo jest za glosa i zenujacas, to tez mam takie prawo te prosbe wystosowac

Gość oberwal by w twarz z to
facet by w pysk oberwal , doslownie

Gość cebil i palaanttt
kierowca palant!!!!!!!!!!!!!!1

no u mnie audycje tego radia tez wywołuja biała gorączkę.... :(

Gość najbrzydsze sa golfy
oczywiście że to ty miałas rację.Ja bym zlożyła skarge na tego gościa.Dostałby przynajmniej upomnienie i może następnym razem zachowa swoje wyznanie dla siebie. Swoja droga gdyby wyznawał jakąś inną religię, np włączyłby głośno muzułmańskie śpiewy ludzie sami by mu to siłą wyłączyli.Popieprzony katolicki kraj:o

Gość a ty pierwsze co zrobilas
jak wysiadlas weszlas na kafe sie pozalic o jaaa biedactwo masz racje bee kierowca :O

Gość mam wyjebane na wszystko
najbrzydsze sa golfy oczywiście że to ty miałas rację.Ja bym zlożyła skarge na tego gościa.Dostałby przynajmniej upomnienie i może następnym razem zachowa swoje wyznanie dla siebie. Swoja droga gdyby wyznawał jakąś inną religię, np włączyłby głośno muzułmańskie śpiewy ludzie sami by mu to siłą wyłączyli.Popieprzony katolicki kraj jak ci sie cos nie podoba to wypierrdalaj z tego kraju 🖐️

Gość Hiohio
"Mnie nie chodzi o R M. ale jesli nei chce sluchac zetki bo jest za glosa i zenujacas, to tez mam takie prawo te prosbe wystosowac " momencie kiedy leciała by zetka z zupełnie neutralną muzą, a Ty wystosowałabys taką prośbę to nie sądze byś została wysłuchana. Po pierwsze w autobusie nie jesteś sama. Ja np. lubię kiedy leci w pks jakas muza, bo przyjemniej sie jedzie. I jakby jedna na 20 osob wstala i poprosila o wylaczenie radia to bym sie na ciebie wkurwila, bo czemu ja i inni mamy sie zamulac, bo ciebie glowa rozbolala?? trzeba dostosowywac sie do wiekszosci w publicznyc srodkach komunikacji. Jesli chcesz decydowac co sluchac, a co nie to samochodem wlasnym jeździj i bedziesz miec do tego prawo. Skoro wstawilo sie tylko dwie osoby, a w autobusie byla na pewno wieksza ilosc to zamiast do kierowcy trzebabyl owstac zapytac sie ludzi czy panstwo zycza sobie sluchac tej stacji? jesli nie odezwalyby sie zadne glosy to musialabys siedziec na dupie. A jesli zdecydowana wiekszosc by cie poparla mozna poprosic kierowce w imieniu wszystkich pasazerow, a nie tylko wlasnego widzi misie.

Gość podszyw bazienki
Złóż, proszę skargę na tego niewychowanego kierowcę. Pewnie kierowca to jakaś totalna ciota wychowana przez matkę prostytutkę, ojciec nieznany czy coś w tym stylu. Jak można się tak zachoywać? Trzeba być naprawdę tępym, żeby komuś na złość robić :O Masz 100% rację, złóż na gnoja skargę, że nei ma kultury i nie powinien pracować z ludźmi kretyn jeden, kto to rodzi taki coś :O A Zdesperowana Domowa Żona coś się tak uczepiła a jakbyś ty nie życzyła sobie czegoś słuchać, czego nie lubisz, a to na dodatek jest głośno :O Oto kolejny dowód na to, że Radia MAryja słuchają poyeby🖐️

Gość ljh;kg;;
zetka i neutralna muzyka hahaha, co za debile z was, do autorki idiotki, wiesz co to etyka ? idź sie doucz, radio nie narusza niczyich dóbr osobistych, jesteś po prostu pojebana szmato

Autorko a przyszlo ci do glowki ze dzieki temu iz kierowca sluchal swojej audycji dojechalas szczesliwie na miejsce? Wiele razy zdarzylo mi sie sluchac radia ktore ,mi sie nie podobalo jadac srodkami komunikacji miejskiej, jesli nie chcesz tego kup samochod i jezdzij sama.Proste.Nie dziwi mnie ze kierowa w ogole czegos sluchal, 6 godzin za kierownica to dluga trasa, a czego to jego wybor bo to on byl za wszystkich pasazerow odpowiedzialny.Mozna bylo go poprosic by sciszyl,ale do tego trzeba kultury i taktu.Sprawdz w slowniku znaczenie tych slow.

Gość jasne moga byc
tez zostane kierowca i bede na calego fula arke satana puszczac, a co tam, moj autobus, wolno mi, hehehehe:D:D:D:D

skoro juz jestescie tak drobnostkowi i uwazacie ze kierowca zlamał przepisy to ja wam powiem ze autorka tez złamała gdyz rozmowa z kierowca podczas jazdy jest zabroniona:D autorko czepiasz sie!!! jestes upierdliwa jak malo kto

Gość Boshe co za ludzie
Ale ludzie potrafia byc upierdliwi :O, no i co z tego ze sluchal Radia Maryja, niech sobie slucha, jeden nie lubi tego Radia, inny Zetki a jeszcze inny RFM, trudno zeby wszystkim dogodzic. Kiedys kazdego dnia spedzalam prawie 2 goodziny w autobusie dojezdzajac do szkoly i do glowy by mi nie przyszlo zeby wyklocac sie z kierowca o to co kto slucha, po prostu nie zwracalam na to uwagi i tyle.

Jeżeli pomaga mu to w pracy,lepiej się skupia to może nawet słuchać tarcia paznokci o tablice. Ja mam na koncie 4 gówniarzy i 2 gówniary które wywaliłam przed ich przystankami bo na moje prośby o ściszenie muzyki z telefonu odpowiadali albo dość nieprzyjemnie, albo ignorowali. Gdybyś powiedziała normalnie-na pewno by ściszył. Sama jestem kierowca i jak zapuszczam ulubiona muzykę w busie to staram sie żeby nie ryczało, i nie przeszkadzało pasażerom, ale jakby ktos podszedł do mnie i powiedział ze nie życzy sobie słuchać piosenek Michaela Jacksona bo był przecież pedofilem to jawnie wywaliłabym z busa. Jeśli poprosiłaś grzecznie-cóż trafiłaś na bardzo zdenerwowanego/niemiłego szofera. Tacy też są. Choć zasługują na wyrozumiałość-pasażerowie z jakimi na codzien sie spotykamy(na szczescie pojedyncze przypadki) są 10 razy gorsi.

Do.. ameryka południowa a gowno prawda, nie rozmawialam w czasie jazdy tylko w trakcie postoju i co?? Tu nie chodzi czy mi sie podoba jakaś piosenka, jaki typ muzyki lubie ale chodzi o to ze ja jestem dajmy innego wyzania, bądź zadnego wyznania i poprostu to mnie uraża i obraża jesli ktos manifestuje publicznie swoim wyznaniem , tak nie można, to jest karalne

to moze autorko odizoluj sie od społeczenstwa zeby cie tak wszyscy nie urazali co? wyjedz gdzies zaszyj sie i przy okazji WSZYSCY BEDA MIEL OD CIEBIE SWIETY SPOKOJ! jak sie nie podbał ten kierowca moglas wysiasc PODCZAS POSTOJu i pojechac innym polaczeniem co za problem?????

Ameryka Południowa Duzy problem bo juz wykupilam bilet do mety i nie moglam od tak zrezygnowac, uwazzam ze kierowca NIE miał prawa publicznie ogłaszac swoim poglądow religijnych, to jest wbrew przepisom Do wszystkich,którzy bronią k kierowcy, zycze wam aby jakis satanista na drugi raz prowadził autobus kiedy bedziecie jechac 6 godz i puszczał audycje o szatanie i ded metalowe "pioseneczki" wtedy zesralibysie się z wielkiego oburzenia hipokryci i egoisci

Gość 63733333
nie odpuszczaj dziadowi, wyslij skarge na niego

Ty miałaś rację. Stanęłabym za Tobą murem. Jeśli koniecznie chciał słuchać radia to powinien nastawić kanał muzyczny i nie na cały autobus

do "mam wyjebane na wszystko" już dawno to zrobiłam:D

i dodam że w kraju w którym mieszkam takie zdarzenie nie miałoby miejsca.

Gość ciekawyolo
czepiacie sie goscia , nie chciałas słuchac to mogłas nie słuchac ,proste